Verrassende Oriëntaals Bloemige Geur FM 444

FM 444 parfum lijkt op Dolce & Gabbana The Only One 50ml
PURE 444 parfum voor vrouwen. De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige, fruitige en gourmandnoten, wat resulteert in een warm en verleidelijk aroma.
De geur opent met topnoten van pittige bergamot en zoete sinaasappel, waardoor een frisse en zoete sensatie ontstaat. Terwijl de geur tot rust komt, komen de hartnoten van rijke koffie en delicate iris naar voren, wat een unieke draai aan de compositie geeft. Ten slotte zorgen de basisnoten van zoete vanille en warme patchouli voor een weelderig, gourmand en langdurig aroma.
De rijkdom en warmte maken het bijzonder aantrekkelijk tijdens de koelere herfst- en wintermaanden en voegen een vleugje comfort en luxe toe aan die koude dagen. De sensuele allure maakt hem echter ook geschikt voor speciale avonden of intieme gelegenheden, ongeacht het seizoen.
Deze voortreffelijke geur is ontworpen voor een zelfverzekerde en moderne vrouw. Het parfum vult haar charismatische persoonlijkheid aan en versterkt haar natuurlijke allure.
Als het gaat om het kiezen van een outfit om deze geur aan te vullen, kies dan voor verfijnde en chique ensembles.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 444? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum The Only One. Bloemig parfum met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 444 parfum
Topnoten: bergamot, peer, zoete sinaasappel
Hartnoten: roos, iris, violet, ylang-ylang
Basisnoten: vanille, musk, patchoeli, koffie

Geurfamilie: bloemig.
Type: verleidelijk, verrassend, warm
FM 444 luchtje geïnspireerd door The Only One
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100444
Prijs: € 28.50    The Only One fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390444
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:11

    Het parfum is rijk aan verschillende tonen, maar niet te zoet, maar zachtaardig, kalm. Het parfum is erg goed voor de herfst. Wanneer het gouden gebladerte al van de bomen is gevlogen en het bewolkt en koud wordt, siert geur deze saaie wereld met zichzelf. Op dit moment is dit voor mij de beste zoete geur, ik ben van plan om volgend najaar te herhalen. Dit is niet het soort parfum dat je zonder test kunt kopen.

    BeantwoordenVerwijderen