Sappige Bloemige Fruitige Geur Dames FM 445

FM 445 parfum lijkt op Dior Joy 50ml
PURE 445 parfum voor vrouwen. Dit parfum herinnert je eraan hoe je vreugdevolle momenten van gelukzaligheid kunt vinden in alledaagse momenten. De geur wordt beschreven als een stralend, bloemig boeket dat vreugde en geluk uitstraalt.
Het opent met topnoten van pittige bergamot en mandarijn, waardoor een verfrissende en sappige eerste indruk ontstaat. Het hart van de geur onthult een prachtige bloemige compositie, met rozen en jasmijn, die een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toevoegen. Ten slotte zorgen de basisnoten van romig sandelhout en warme muskus voor een geruststellende en sensuele afronding van de geur.
Het heldere en opbeurende karakter maakt parfum bijzonder geschikt voor lente en zomer, omdat het perfect past bij het vrolijke en zonnige weer van deze seizoenen. Bovendien maakt het lichte en frisse karakter hem ideaal om overdag te dragen, of het nu gaat om een casual uitje of een professionele setting.
Dit voortreffelijke parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die het leven omarmt met een positieve en vreugdevolle houding. Het parfum is voor de vrouw die geluk uitstraalt en positiviteit verspreidt.
Voor een casual en ontspannen look past parfum goed bij een zomerjurk of jeans en een stijlvolle blouse.
De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Joy. Bloeming met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure 445 parfum
Topnoten: tangerine, bergamot, nectarine
Hartnoten: roos, jasmijn, kamperfolie, waterlelie
Basisnoten: sandelhout, patchoelie, cederhout, vanille, musk

Geurfamilie: bloeming.
Type: sappig, vrolijk
FM 445 luchtje geïnspireerd door Joy
Capaciteit: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100445
Prijs: € 28.50    Dior Joy fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390445
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem20:19

    Het is nu augustus, met zijn koele ochtenden en warme middagen, en de geur vergezelt me de hele dag onzichtbaar. De geur is universeel, aangenaam en passend in elke situatie, op elk moment van het jaar of de dag.

    BeantwoordenVerwijderen