Elegante Chypre Bloemige Geur FM 819

FM 819 parfum lijkt op Bottega Veneta Bottega Veneta 50ml
PURE Royal 819 parfum voor vrouwen. Het parfum is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail. Dit is een geweldige geur uit de oude school van parfumerie. De geur van parfum kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige noten.
Het opent met een uitbarsting van verse bergamot en pittige roze peper, waardoor een verkwikkende en kruidige eerste indruk ontstaat. Terwijl de geur tot rust komt, komen delicate bloemige akkoorden van jasmijn en Turkse roos naar voren, die het parfum een vleugje vrouwelijkheid en elegantie geven. De basisnoten onthullen een warme en luxueuze basis van leer en eikenmos, wat diepte en sensualiteit toevoegt aan de compositie. De combinatie van bloemige en houtachtige noten is gewoonweg goddelijk.
Deze voortreffelijke geur is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden. De veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor zowel overdag als 's avonds. Tijdens de lente- en zomermaanden zorgen de bloemige en citrusachtige tonen voor een verfrissende en opbeurende stemming, waardoor het perfect is voor heldere en zonnige dagen. In de herfst en winter roepen de rijke houtachtige ondertonen en het warme leerakkoord een gezellig en geruststellend gevoel op, waardoor het een uitstekende metgezel is voor koudere seizoenen. Het heeft een unieke mix van frisheid en warmte die ongelooflijk aantrekkelijk is.
Of je nu een formeel evenement bijwoont, uitgaat voor een romantisch diner of gewoon een vleugje elegantie aan je dagelijks leven wilt toevoegen, deze geur vult moeiteloos je stijl en persoonlijkheid aan.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 819 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Veneta. Chypre parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 819 parfum
Topnoten: rode peper, bergamot, pruimenbloesem
Hartnoten: Turkse roos, wilde jasmijn, patchoeli
Basisnoten: leer, ambergrijs, eikenmos, sandelhout, tonkaboon, vanille

Geurfamilie: chypre.
Type: verfijnd, modern, elegant.
FM 819 luchtje geïnspireerd door Bottega Veneta
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170819
Prijs: € 37.50    Bottega Veneta fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390819
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:41

    Parfum voor de dagen dat je niets luids wilt, maar wel de elegante geur. De geur is prachtig met zijn kalme, niet flitsende waardigheid, ideaal voor het dagelijks leven op kantoor en thuis. Het doet me nergens aan denken en wordt nergens mee geassocieerd. Daarom hou ik van dit elegante parfum.

    BeantwoordenVerwijderen