Verleidelijke Bloemig Fruitige Geur FM 818

FM 818 parfum lijkt op Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia 50ml
PURE Royal 818 parfum voor vrouwen. Het parfum is heerlijk en betovert de mensen om je heen met zijn betoverende geur. Dit voortreffelijke parfum straalt een bloemig en fruitig aroma uit, waardoor een heel mooi en fris, licht zoet en aangenaam parfum ontstaat.
De geur opent met de levendige tonen van rode bessen en sappige peer, waardoor een weelderige en verfrissende toplaag ontstaat. Terwijl de geur tot rust komt, bloeien de hartnoten van gardenia, lelietje-van-dalen en jasmijn gracieus, wat een vrolijk en romantisch tintje aan de compositie toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van patchouli, muskus en vanille voor een warme en sensuele ondertoon en laten ze een verleidelijk spoor achter.
Het is vooral geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer de lucht gevuld is met de essentie van bloeiende bloemen en zonnige dagen. Het lichte en opbeurende karakter maakt hem perfect om overdag te dragen, of je nu door de stad slentert of geniet van een picknick in het park.
De betoverende mix van bloemige en fruitige noten is het perfecte accessoire voor de moderne vrouw die op zoek is naar elegantie en gratie in haar dagelijks leven. Het parfum is voor de vrouw die de schoonheid van de natuur waardeert en een geur verlangt die haar stijl en persoonlijkheid moeiteloos aanvult.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 818 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Gorgeous Gardenia. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 818 parfum
Topnoten: rode bessen, mandarijn, citroen, peer
Hartnoten: gardenia, jasmijn, lelietje van dalen, neroli
Basisnoten: vanille, patchouli, musk, benzoïnehars

Geurfamilie: bloemig.
Type: vrolijk, fris, verleidelijk
FM 818 luchtje geïnspireerd door Gorgeous Gardenia
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170818
Prijs: € 37.50    Gorgeous Gardenia fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390818
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:50

    Parfum is licht, niet te zoet, fruitig-bloemig met een lichte patchouli, perfect voor een zonnige ochtend. Een van mijn favoriete jeugdgeuren. Zo licht, onopvallend en mooi. Ik draag hem graag in de lente. Ik zal opnieuw kopen, maar ik gebruik de gedoneerde 50 ml met plezier.

    BeantwoordenVerwijderen