Vrouwelijke Bloemig Fruitige Geur FM 817

FM 817 parfum lijkt op Emporio Armani Because It's You 50ml
PURE Royal 817 parfum voor vrouwen. Deze geur is een perfecte balans tussen zoetheid, sensualiteit en verfijning, waardoor een onweerstaanbaar aroma ontstaat dat een blijvende indruk achterlaat. Deze geur ruikt anders in verschillende stadia van ontwikkeling. Alle stadia van de geur zijn subtiel en prachtig.
De geur opent met een uitbarsting van sappige frambozen en pittige neroli, die een levendige en energieke topnoot creëren. Terwijl het verdwijnt, ruik je een delicaat boeket rozen, wat een romantische en vrouwelijke toets creëert. De basisnoten van vanille en musk voegen een warme en verleidelijke ondertoon toe, wat de algehele allure van de geur versterkt.
Het is een veelzijdige geur waar je het hele jaar door van kunt genieten. De weelderige zoetheid en sensualiteit maken haar echter bijzonder geschikt voor de koudere maanden, zoals herfst en winter. Deze geur omhult je in een gezellige omhelzing, waardoor het een ideale keuze is voor avondgelegenheden en intieme bijeenkomsten.
De geur is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die elegantie en charisma uitstraalt.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 817 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Because It's You. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 817 parfum
Topnoten: framboos, citroen
Hartnoten: roos, neroli
Basisnoten: muskus, vanille, patchouli

Geurfamilie: bloemig.
Type: vrolijk, subtiel, vol glans
FM 817 luchtje geïnspireerd door Because It's You
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170817
Prijs: € 37.50    Because It's You fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390817
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem13:01

    Zeer aangenaam, subtiel aroma voor de lente en niet hete zomer. De lekkerste, natuurlijke framboos. De geur is prachtig, tilt op magische wijze mijn humeur de hele dag op, ik ben euforisch van het feit dat ik dit fruitige parfum op mezelf ruik. Ze mogen niet worden gegoten, slechts één verstuiving is voldoende, hetzij op het lichaam of op kleding. De fruitige en bloemige geur blijft lang op kleding hangen.

    BeantwoordenVerwijderen