Fascinerend Houtachtige Fruitige Geur FM 900

Tom Ford Lost Cherry parfum FM 900 luchtje
PURE Royal 900 parfum unisex. Het parfum is warm, zoet en fris, houtachtig en fruitig, verfijnd en stijlvol.
Het combineert verschillende tonen om een unieke kersengeur te creëren. De geur opent met een vleugje zwarte kers, bittere amandel en kersenlikeur, wat een zoet en fruitig akkoord creëert. Terwijl de geur van zoete kersen bezinkt, voegen de openende hartnoten van roos, jasmijn en zure kers een vleugje elegantie toe. Ten slotte creëren de basisnoten van geroosterde tonkaboon, sandelhout, vetiver en ceder een warme basis, waardoor de geur diepte en rijkdom krijgt. Het is zoet genoeg om heerlijk te zijn, houtachtig genoeg om warm te zijn en fris genoeg om schoon te ruiken.
Het parfum is een veelzijdige geur waar je het hele jaar van kunt genieten, maar is vanwege zijn knusse en geruststellende eigenschappen vooral geschikt voor herfst en winter. Hij kan zowel overdag als 's avonds worden gedragen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.
Deze geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan die gedurfde en verfijnde geuren waarderen. Combineer het met elegante kleding om de allure van parfum te versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 900? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Lost Cherry. Houtig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 900 parfum
Topnoten: zwarte kers, kersenlikeur, bittere amandelen
Hartnoten: roos, jasmijn, zure kers
Basisnoten: tonkaboon, sandelhout, vetiver en ceder

Geurfamilie: houtig.
Type: fascinerend, uniek, charmante kersengeur
FM 900 geïnspireerd door Lost Cherry
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170900
Prijs: € 37.50 Lost Cherry aanbieding

900 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Kersen parfum12:13

    Het parfum is warm en gezellig. Aangename amandel- en heldere kersentonen. Na verloop van tijd vallen de top- en middentonen weg, inclusief de kers, en blijven alleen stukjes hout en kruiden over, wat ook leuk is. De populariteit van deze geur is inderdaad gerechtvaardigd. De geur is universeel, geschikt voor elk moment van het jaar, kan zowel in de winter als in de zomer worden gedragen. Liefhebbers van kersen en amandelen zullen het waarderen.

    BeantwoordenVerwijderen