Voedingssupplement Depurcontrol

Voedingssupplement Depurcontrol
Dit is een formulie dat uniek is zowel in zijn samenstelling als in zijn effect. Het bevat perfect gecombineerde ingrediënten die de psychologische urineafdrijving ondersteunen en effectief
overtollig wateropslag en gifstoffen elimineren. Het fenolzuur en flavonoïden, gevonden in de paardenbloemworten en berkenschors ondersteunen een goede functionering van lever en nieren en optimaliseren hun metabolisch proces. Actieve verbindingen gevonden in orthosyfon bladen paardestaartkruidextracten onderteunen het urineren en promoten de eliminatie van afvalstoffen in de urine.

Perfect samengestelde plantenextracten met detoxifiërende werking:

Witte berkenschors extract reinigt het lichaam van gifstoffen en helpt overtollig water te verwijderen.
Paardenstaart kruidenextract is perfect voor het reguleren en ondersteunen van de waterbalans van het lichaam.
Ortosyphon blad is een van de oudste medische planten en heeft natuurlijke urineafdrijvende eigenschappen.
Dandelionwortelextract ondersteunt de functie van de lever en galblaas, promoot het verwijderen van gifstoffen van het lichaam en verbetert de spijsvertering.
Overtollig wateropslag in het lichaam kan bij mensen van eender welke leeftijd voorkomen. Een van de redenen achter dit is dat je te weinig drinkt gedurende de dag. Hormonen, hitte, slecht dieet en dezelfde lichaamspositie aanhouden voor lange tijd kan ook bijdragen aan overtollig wateropslag. Om dit probleem te bestrijden is het soms niet genoeg om je gewoonten te veranderen. Depurcontrol is het antwoord. Dit supplement bevat alles wat je nodig hebt in het gevecht tegen zwelling veroorzaakt door overtollig water in het lichaam. Het bevat natuurlijke extracten van planten met urineafdrijvende en detoxifiërende eigenschappen en herstelt de natuurlijke balans van het lichaam, helpt je een positieve kijk te hebben op het lichaam en bovenal geeft het je een fris uiterlijk en een goede gezondheid.

Hoe een voedingssupplement te nemen Depurcontrol?

Meet ongeveer 15ml van het product af en los op in 1,5l water. Drink in kleine hoeveelheden gedurende de dag.
Inhoud: 480 ml
Code: 801201
Prijs: € 63,95    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten