Klassiek Chypre Kruidige Unisex Parfum FM 901

FM 901 parfum lijkt op Tom Ford Costa Azzurra 50 ml
PURE Royal 901 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het is een uitgebalanceerde geur die je zintuigen meeneemt naar de azuurblauwe kustlijn en een gevoel van exotische luxe en sereniteit oproept. Dit voortreffelijke parfum is een meesterwerk, vervaardigd met een harmonieuze mix van verfrissende en verleidelijke tonen.
De geur van dit parfum kan worden omschreven als een unieke samensmelting van citrus- en aquatische elementen, waardoor een verfrissend en elegant aroma ontstaat. De geur opent met levendige uitbarstingen van citroen, mandarijn en jeneverbes, die doen denken aan een zonnige mediterrane ochtend. Terwijl de geur bezinkt, komen de hartnoten van drijfhout, gember en aromatische kruiden naar voren, wat diepte en complexiteit aan de compositie toevoegt. Ten slotte geven de basisnoten van cederhout, amber en mirre een verleidelijke en sensuele toets en laten een betoverend spoor achter.
Het parfum is bijzonder geschikt voor warme seizoenen en zonnige klimaten, waardoor het een uitstekende keuze is voor de lente en de zomer. Het verkwikkende en opbeurende karakter vormt een aanvulling op de luchtige dagen en zwoele avonden van deze seizoenen. Deze geur kan het beste overdag worden genoten, omdat het een verfrissend aroma uitstraalt dat perfect aansluit bij de warmte van de zon.
Het belichaamt de ziel van avontuurlijke mensen die zich aangetrokken voelen tot de allure van maritieme kust- en dromerige strandbestemmingen. Het is een unisex geur, waardoor hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen die de geur van klassieke en luxe geuren waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 901? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Costa Azzurra. Chypre luchtje met een kruidige noot.

Geurnoten Pure Royal 901 parfum
Topnoten: mandarijn, alsem, jenever.
Hartnoten: kardemom, gember, lavende.
Basisnoten: cederhout, amber, patchoeli.

Geurfamilie: chypre.
Type: klassiek, gebalanceerd, elegant.
901 FM parfum geïnspireerd door Costa Azzurra
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170901
Prijs: € 37.50 Costa Azzurra fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:44

    Ik hou van de geur van dit parfum, het is niet te overweldigend zoals andere donkere parfumeries. Parfum heeft de juiste mix van kruiden en chypre balans. Geur voor dagelijks gebruik. Vele malen hebben mannen en vrouwen me gevraagd welke geur ik draag en zullen deze zeker weer kopen als ik klaar ben met dit parfum. De geur doet me denken aan vakantie aan zee, heel zomers.

    BeantwoordenVerwijderen