Energiek Citrus Chypre Unisex Geur FM 902

FM 902 parfum lijkt op Calvin Klein CK One 50 ml
PURE Royal 902 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het is een unisex geur die een frisse en jeugdige geur belichaamt. Het is een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen die een schone en frisse geur waarderen. Dit is zomer in een parfumflesje en een frisse neus.
De openingsnoten bevatten pittige bergamot en verse ananas, gevolgd door een delicaat boeket van jasmijn, viooltjes en roos. De basisnoten bevatten een warme en geruststellende combinatie van muskus en amber.
De verkwikkende en lichte samenstelling maakt het bijzonder verfrissend tijdens de warmere maanden, terwijl de geruststellende ondertonen van muskus en amber het ook geschikt maken voor koelere seizoenen.
Het is ideaal voor mensen die een geur waarderen die een gevoel van moeiteloos vertrouwen en moderniteit uitstraalt. Het spreekt mensen aan die een minimalistische en eigentijdse levensstijl omarmen. Of je nu een man of een vrouw bent, deze geur is ontworpen om je natuurlijke charme en elegantie aan te vullen.
De vrolijke en energieke geur maakt het een geweldige match met casual kleding zoals een jeans en een wit T-shirt, waardoor het een vleugje aantrekkelijkheid toevoegt aan je dagelijkse look.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 902? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum One. Citrus luchtje met een noot van chypre.

Geurnoten Pure Royal 902 parfum
Topnoten: mandarijn, bergamot, citroen
Hartnoten: petit-grain, oranjebloesem, peper
Basisnoten: cederhout, muskus, mos

Geurfamilie: citrus.
Type: fris, energiek
902 FM parfum geïnspireerd door CK One
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170902
Prijs: € 37.50 CK One fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:34

    De standaard van luxe. Wie op zoek is naar een helder, fris, unisex citrusparfum voor een lage prijs, kunt u kopen en zich verheugen. De geur heeft veel fans en is vandaag de dag nog steeds populair. Dit is een sappige, vrolijke, verfrissende geur, een geweldige optie voor de zomer. Deze geur zal altijd op mijn parfumplank staan.

    BeantwoordenVerwijderen