Energiek Citrus Fruitige Unisex Geur FM 903

FM 903 parfum lijkt op Tom Ford Neroli Portofino 50 ml
PURE Royal 903 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het is een unisex citrus- en fruitige geur die zowel mannen als vrouwen gemakkelijk dagelijks kunnen dragen. Deze geur is een harmonieuze mix van verfrissende citrusnoten en delicate bloemige ondertonen, waardoor een verkwikkende en luxueuze geurervaring ontstaat.
De geur van dit parfum wordt gedomineerd door levendige tonen van neroli, bergamot en citroen, waardoor het een helder en pittig karakter krijgt. Deze citrusachtige topnoten worden aangevuld met hints van oranjebloesem en jasmijn, wat een vleugje diepte toevoegt. De geur nestelt zich in een zachte en elegante basis van perzik en muskus, waardoor een warm en sensueel spoor ontstaat.
Het is bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer de verkwikkende en opbeurende eigenschappen de zonnige en zorgeloze omgeving perfect aanvullen. Het is een perfecte keuze voor warme zomerdagen en je kunt dit parfum altijd meenemen als je naar warme klimaten gaat. De frisse en citrusachtige tonen maken het een ideale keuze om overdag te dragen, of je nu naar een feestje gaat of langs het strand slentert.
Dit voortreffelijke parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die verfijnde luxe waarderen en een voorliefde hebben voor klassieke en tijdloze geuren. Het straalt een energieke en positieve geur uit die perfect past bij een goedgeklede persoon. Of je nu een man of een vrouw bent, dit parfum voegt een vleugje glamour toe aan elke kleding, van casual chique ensembles tot formele kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 903? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Neroli Portofino. Citrus luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 903 parfum
Topnoten: mandarijn, bergamot, citroen, petit-grain, rosemarijn
Hartnoten: nerolie, oranjebloesem, jasmijn
Basisnoten: cederhout, muskus, perzik

Geurfamilie: citrus.
Type: fris, energiek
903 FM parfum geïnspireerd door Neroli Portofino
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170903
Prijs: € 37.50 Neroli Portofino fm parfum

1 opmerking:

  1. Zomer13:19

    Herinneringen aan goede tijden op het Griekse eiland. De geur is sexy, stijlvol, positief, onschuldig en tegelijkertijd modern en niet zoet. Ik krijg veel complimenten, hoe fantastisch parfum ruikt. Geeft je het gevoel dat je op vakantie bent op de kleine, prachtige Griekse eilanden. Zomer in een parfumflesje.
    Dit is een geweldig ruikend parfum en het is mijn tweede flesje.

    BeantwoordenVerwijderen