Vintage Bloemig Houtige Geur FM 777

FM 777 parfum lijkt op Rochas Alchimie 50ml
PURE Royal 777 parfum voor vrouwen. Het parfum is vrouwelijk, vintage, elegant, maakt vrouwen blij. Het is een rijke en warme en sexy geur.
De geur opent met een uitbarsting van citrus, vermengd met de delicate zoetheid van perzik en pruim. Terwijl het zich op de huid nestelt, onthullen de hartnoten een boeket van elegante en vrouwelijke bloemen, waaronder roos, jasmijn en lelietje-van-dalen. De basisnoten voegen diepte en sensualiteit toe met warme en vintage akkoorden van vanille, karamel en muskus.
Dit betoverende parfum is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden. De lichte en verfrissende topnoten maken het bijzonder aantrekkelijk tijdens de lente- en zomermaanden, en voegen een vleugje bloemige elegantie toe aan warme en zonnige dagen. De warmte en rijkdom van de basisnoten maken het echter ook een heerlijke keuze voor de koelere seizoenen, en voegt een geruststellende en elegante uitstraling toe aan herfst- en winteravonden.
Het is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die tijdloze schoonheid en allure weet te waarderen. De geur onthult de essentie van vrouwelijkheid met zijn delicate bloemige noten, terwijl de hints van oosterse akkoorden het een vleugje mysterie en sensualiteit geven.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 777 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Alchimie. Bloemig parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 777 parfum
Topnoten: bergamot, perzik, pruim, zwarte bes, lelie, peer
Hartnoten: mimosa, roos, jasmijn, heliotroop, lelietjes van de vallei, kokosnoot
Basisnoten: vanille, sandelhout, tonkaboon, muskus, caramel

Geurfamilie: bloeming.
Type: elegant, vintage
FM 777 luchtje geïnspireerd door Alchimie
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170777
Prijs: € 37.50    Alchimie fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390777
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Zeer rijke, heldere, vintage en temperamentvolle geur. Dit parfum ruikt naar pure vrouwelijke huid, licht zoet, licht poederachtig, licht scherp. Deze geur zal iedereen doen bevriezen en een oncontroleerbare vreugde voelen. Ik ben persoonlijk nog nooit zoiets tegengekomen als deze magische geur.

    BeantwoordenVerwijderen