Elegante Houtige Bloemige Geur FM 825

FM 825 parfum lijkt op Christian Dior Dune 50ml
PURE Royal 825 parfum voor vrouwen. De geur is een tijdloze klassieker. Het parfum is een boeiend, dat de essentie van de natuur en de allure van de zee belichaamt. Met zijn unieke mix van bloemige, houtachtige en aquatische noten. Het is warm maar licht, oriëntaals maar niet sterk en lieflijk golvend als een duin.
De geur kan worden omschreven als een harmonieuze symfonie van verse bergamot, delicate jasmijn en levendig cederhout. Deze top- en hartnoten worden aangevuld met de warme en sensuele basisnoten van vanille, eikenmos en muskus. Het resultaat is een geur die zowel elegant als mysterieus is en een gevoel van sereniteit en vrijheid oproept.
Dit parfum is een veelzijdig parfum dat het hele jaar door gedragen kan worden, maar vooral lekker ruikt tijdens het lente- en zomerseizoen. De lichte en verfrissende samenstelling maakt het perfect voor warmer weer, omdat het een gevoel van rust en frisheid geeft. Of je nu langs het strand wandelt of een tuinfeest bijwoont, parfum voegt een vleugje uniekheid toe aan elke gelegenheid.
De geur is voor de vrouw die de schoonheid van de natuur waardeert, graag nieuwe horizonten verkent en het avontuur van het leven omarmt. 
Wat inspireerde maken Federico Mahora 825 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Dune. Houtige parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 825 parfum
Topnoten: bergamot, lavendel, alsem
Hartnoten: balsemspar, jasmijn, cederhout
Basisnoten: eikenmos, muskus, vanille

Geurfamilie: houtig.
Type: elegant, niet voor de hand liggend.
FM 825 luchtje geïnspireerd door Dune
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170825
Prijs: € 37.50    Dune fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390825
Prijs: € 00.40    winkel, zaak, werkplaats FM World

Koop in de winkel FM World

1 opmerking:

  1. Anoniem11:37

    Deze mix van kruiden, bloemen en specerijen met een zoute noot lonkt en betovert. Het zand ruikt naar verwarmde mineralen en de wind ruikt naar zout uit de zee. Elegant parfum voor dames, geur neemt me mee naar de zandige kust van de Oostzee, naar de duinen en dennen die in de zon worden verwarmd. Parfum is warm, geeft een gevoel van vrede en rust. Zou altijd in je parfumcollectie moeten zitten.

    BeantwoordenVerwijderen