Fris Bloemig Aldehyde Geur voor Vrouwen FM 826

FM 826 parfum lijkt op Chanel No. 5 Red Edition 50ml
PURE Royal 826 parfum voor vrouwen. Het parfum met een moderne draai aan de klassieke geur, met een gedurfd en verfijnd aroma.
De geur is een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige noten. Het opent met een uitbarsting van levendige citrusakkoorden, subtiel uitgebalanceerd door de zoetheid van jasmijn en ylang-ylang. Terwijl de geur tot rust komt, komen er warme en sensuele ondertonen naar voren, waardoor een verleidelijke en vintage omgeving ontstaat.
De geur is perfect voor speciale gelegenheden en voor vrouwen die luxe en verfijnde geuren waarderen. Het rijke en bedwelmende aroma maakt het bijzonder betoverend tijdens de koudere maanden en voegt een vleugje warmte en weelde toe aan de koele lucht. U kunt er echter ook van genieten tijdens het lente- en zomerseizoen, omdat de bloemige elementen een esthetisch en vrouwelijk tintje geven.
De geur is ontworpen voor de verfijnde en zelfverzekerde vrouw die tijdloze schoonheid en verfijning waardeert. Het belichaamt de essentie van elegantie en gratie, parfum voor die vrouwen die op zoek zijn naar een geur die een blijvende indruk achterlaat.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 826 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum No. 5 Red Edition. Bloemig parfum met een noot van aldehyde.

Geurnoten Pure Royal 826 parfum
Topnoten: aldehyde, bergamot, violet
Hartnoten: meiklokje, jasmijn, ylangylang
Basisnoten: klaver, iris, muskus

Geurfamilie: bloemig.
Type: klassiek, fris
FM 826 luchtje geïnspireerd door No. 5 Red Edition
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170826
Prijs: € 37.50    No. 5 Red Edition fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390826
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:13

    Ik voel me rijk als ik deze geuren draag. Het is het enige parfum dat ik gebruik omdat het erg elegant en verfijnd ruikt. Ik was verrast dat dit parfum lang op mijn kleding blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen