Heerlijke Citrus Geur voor Vrouwen FM 828

FM 828 parfum lijkt op Elie Saab Girl of Now Forever 50ml
PURE Royal 828 parfum voor vrouwen. De geur roept een gevoel van eeuwige jeugd en vrouwelijke gratie op, waardoor het een perfecte keuze is voor vrouwen die zelfvertrouwen en charme uitstralen.
De geur opent met een uitbarsting van frisse en sappige noten, waaronder citroen en frambozen, die onmiddellijk energie geven. Naarmate de geur evolueert, ontstaat er een prachtig boeket van bloemige noten, met jasmijn, oranjebloesem en rozenessence, die een vleugje elegantie en verfijning toevoegen. Om diepte en sensualiteit toe te voegen, zorgen de basisnoten van patchouli en ambergris voor een warm en verleidelijk spoor dat op de huid blijft hangen. Deze combinatie van fruitige en bloemige elementen creëert een harmonieuze en verslavende geur die zeker een blijvende indruk zal achterlaten.
Het parfum ontvouwt zich vooral tijdens het lente- en zomerseizoen. De lichte en zoete tonen maken het een ideale keuze om overdag te dragen, of je nu op weg bent naar je werk, vrienden ontmoet of geniet van een ontspannen wandeling in het park.
Deze geur is gemaakt voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die de avonturen van het leven omarmt en onvergetelijke momenten koestert.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 828 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Girl of Now Forever. Citrus met een noot van citroen.

Geurnoten Pure Royal 828 parfum
Topnoten: citroen, framboos, amandel, zwarte bes
Hartnoten: roos, oranjebloesem, jasmijn
Basisnoten: vanille, patchoeli, ambergrijs, musk

Geurfamilie: citrus.
Type: heerlijk, vol zoetigheid
FM 828 luchtje geïnspireerd door Girl of Now Forever
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170828
Prijs: € 37.50    Girl of Now Forever fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390828
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem18:01

    Dit is de mooiste, heerlijkste en meest verbluffende geur. De eerste parfumindruk is zoet en fruitig, later verandert het in een frisse richting. Parfum ruikt heel goed gedurende vele uren. Een heerlijke bloemige geur die gedragen kan worden door vrouwen van elke leeftijd, een trouwe metgezel voor de lente en zomer. Elke keer dat ik het draag, krijg ik meerdere complimenten. Koop vandaag nog uw geurfles en u zult niet teleurgesteld zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zomer10:36

    Droog, zoet en rijp fruitig bloemenparfum. Het is een heel erg vrouwelijke geur. Ik hou hiervan, omdat het heerlijk ruikt zonder volledig gourmand te zijn. Ik droeg dit parfum op Valentijnsdag en draag het elk weekend, ik voelde me erg zelfverzekerd en romantisch.
    Ik zou het niet aanraden als je niet van overdreven zoete geuren houdt, maar het is precies wat het onderscheidt van alle andere bloemenparfums.

    BeantwoordenVerwijderen