Stijlvol Chypre Fruitig Parfum voor Dames FM 829

FM 829 parfum lijkt op Viktor & Rolf Bonbon 50ml
PURE Royal 829 parfum voor vrouwen. Het parfum heeft een heerlijk zoete geur en een langdurig uithoudingsvermogen. Het is een ware verwennerij, perfect voor vrouwen die dol zijn op heerlijke geuren met een vleugje bloemige verfijning.
De geur opent met een verleidelijke mix van karamel en mandarijn, waardoor een combinatie ontstaat die zich onmiddellijk verspreidt in de omgeving. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen tonen van oranjebloesem en jasmijn subtiel naar voren, wat een vleugje verfijning en bloemige elegantie toevoegt.
Dit voortreffelijke parfum wordt vaak geassocieerd met de warmere seizoenen, met name de lente en de zomer. Het levendige en speelse karakter vormt een perfecte aanvulling op de bloeiende bloemen en zonnige dagen in deze tijd van het jaar. Het parfum is als een boeket bloemen dat vreugde en positiviteit uitstraalt.
De stijlvolle zoetheid maakt het geschikt voor zowel overdag als 's avonds. Of je nu een vleugje verwennerij aan je dagelijkse routine wilt toevoegen of een blijvende indruk wilt maken bij een speciale gelegenheid, dit parfum is de perfecte keuze.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 829 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bonbon. Chypre met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 829 parfum
Topnoten: mandarijn, citroen, nectarine.
Hartnoten: peper, fresia, pioen.
Basisnoten: caramel, muskus vanille, sandelhout.

Geurfamilie: chypre.
Type: stijlvol, vol zelfvertrouwen.
FM 829 luchtje geïnspireerd door Bonbon
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170829
Prijs: € 37.50    Bonbon fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390829
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:02

    Alleen al voor de zoete, expressieve karamelzoetheid wordt heel voorzichtig geserveerd. Karamel is zo zacht, vloeiend, vers gekookt. De geur is zoet, maar niet verstikkend. Door de zoetheid wordt de frisheid van citrus gevoeld. Aangename geur. De mannen draaien zich naar mij om. Vrouwen zijn geïnteresseerd in dit parfum, maar dit is mijn geheimpje. Parfum dat naar karamel ruikt.

    BeantwoordenVerwijderen