Transparante Citrus Bloemige Geur voor Vrouwen FM 714

FM 714 parfum lijkt op Carolina Herrera 212 50 ml
PURE Royal 714 parfum voor vrouwen. Dit parfum is een tijdloze klassieker, die bloemige, fruitige en houtachtige tonen combineert om een boeiende geur te creëren.
Het opent met levendige topnoten van citrus en bergamot, die een verfrissende en transparante geur geven. Naarmate de geur evolueert, bloeien delicate tonen van roos en jasmijn op, wat een vrouwelijk tintje aan de compositie toevoegt. Ten slotte blijven warme en sensuele basisnoten van sandelhout en muskus hangen, wat een onweerstaanbare allure creëert.
Tijdens het lente- en zomerseizoen roepen de transparante en pittige topnoten een gevoel van vitaliteit op, waardoor het een perfecte metgezel is voor zonnige dagen en buitenwandelingen. In de herfst- en wintermaanden zorgt de warmte van de basisnoten voor een knus en geruststellend gevoel, waardoor het geschikt is voor intieme bijeenkomsten en speciale gelegenheden.
Of je nu een formeel evenement bijwoont, een romantische date hebt of gewoon de dagelijkse routine omarmt, dit parfum vult je persoonlijkheid aan en versterkt je natuurlijke charme.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 714 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum CH 212. Citrus luchtje met een noot van bloemig.

Geurnoten Pure Royal 714 parfum
Topnoten: bergamot, limoen, appelbloesem, sappige peer
Hartnoten: jasmijn, roos, zwarte peper
Basisnoten: wood, sandalwood, heliotroop

Geurfamilie: citrus.
Type: fris, vrolijk, transparant.
FM 714 parfum geïnspireerd door 212
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170714
Prijs: € 37.50    CH 212 fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390714
Prijs: € 00.40    

3 opmerkingen:

  1. Anoniem10:07

    Het is een aangename geur, die noch vintage noch modern ruikt. Parfum is tijdloos en gemakkelijk te dragen in verschillende situaties. Het kan een heerlijk bruidsparfum zijn en het is ook een goede keuze voor dagelijks gebruik op school, op kantoor of op het werk. Ik heb dit parfum heel goedkoop gekocht, omdat er lage prijzen zijn en het FM-parfum geweldig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Elegante18:54

    Ik hou van dit FM parfum, het is echt geweldig. Elegante, serene en niet-opdringerige geur. Parfum is mooi en werkt goed voor mij bij warm en koel weer, dag en nacht. Parfum kan het hele jaar door gedragen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem19:31

    Geur delicaat, transparant, subtiel, past perfect bij mijn huid. De liefde voor dit parfum was niet meteen geboren, maar na verloop van tijd begon ik het te begrijpen en te waarderen. Ik gebruik het nog steeds met plezier in het voorjaar en de zomer, het is zeer persistent en sillage, dus overdrijf het niet. Geur - voor alle gelegenheden, voor elk seizoen, voor elk evenement.

    BeantwoordenVerwijderen