Elegante Bloemige Houtige Geur voor Vrouwen FM 713

FM 713 parfum lijkt op Montale Roses Musk 50 ml
PURE Royal 713 parfum voor vrouwen. Dit parfum heeft een voortreffelijke geur, die de zintuigen betovert met zijn betoverende mix van rozen en muskus. Deze geur is enorm populair onder geurliefhebbers over de hele wereld.
Het parfum heeft een elegante compositie die de delicate essentie van rozen prachtig combineert met het sensuele van muskus. Het opent met een uitbarsting van frisse, levendige rozenblaadjes die je meteen naar een bloeiende rozentuin brengen. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de rijke en fluweelachtige muskusnoten naar voren, die een warme en verleidelijke toets aan de compositie toevoegen. Het resultaat is een harmonieus evenwicht tussen bloemen, vrouwelijkheid en sensualiteit.
Het is een veelzijdige geur waar je het hele jaar door van kunt genieten. Het romantische en elegante karakter maakt het bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden en avondkleding. Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht, een glamoureus evenement of een romantische date-avond, deze geur zal je aanwezigheid versterken met zijn verleidelijke aroma.
Deze betoverende geur is perfect voor de zelfverzekerde en elegante vrouw die tijdloze schoonheid waardeert. Met zijn betoverende aroma heeft het met recht zijn plaats verdiend tussen de meest geliefde geuren ter wereld.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 713 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Roses Musk. Bloemig parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 713 luchtje
Topnoten: saffraan
Hartnoten: roos, jasmijn, pioen
Basisnoten: houtachtige noten, wood, ambergrijs

Geurfamilie: bloeming.
Type: rooskleurig, gedefinieerd, elegant
FM 713 parfum geïnspireerd door Roses Musk
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170713
Prijs: € 37.50    Roses Musk fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390713
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem19:53

    Inderdaad, zo ruiken vers uitgebloeide rozen in onze tuin. Ik hou heel veel van deze geur, het is waanzinnig zachtaardig, erg vrouwelijk en flirterig. Ik hou van verschillende parfums en probeer iets nieuws, maar als ik dit parfum een lange tijd niet gebruik, begin ik het te missen. Ik kan gewoon niet stoppen met van deze geur te houden, alles erin is mooi voor mij.
    Zo'n frisse pure roos is heel realistisch. Pure musk maakt de geur fris.

    BeantwoordenVerwijderen