Energieke Bloemige Citrus Geur voor Vrouwen FM 712

FM 712 parfum lijkt op Versace Versense 50ml
PURE Royal 712 parfum voor vrouwen. Deze voortreffelijke geur straalt een verfrissende en luchtige uitstraling uit die perfect is voor de moderne vrouw.
De geur opent met een uitbarsting van levendige energie, terwijl pittige akkoorden van bergamot en clementine op je huid dansen. Deze citrusachtige topnoten prikkelen onmiddellijk je zintuigen en creëren een frisse, opbeurende sfeer. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van weelderige kardemom en jasmijnbloemblaadjes. Deze bloemige nuances geven de geur een gracieuze vrouwelijkheid, die beelden oproept van bloeiende tuinen en zonovergoten zomermiddagen.
De basisnoten van parfum bieden een sensuele en aardse toets, dankzij de aanwezigheid van zacht sandelhout, warm cederhout en romige muskus. Deze rijke en geruststellende akkoorden zorgen voor een aanhoudende diepte die de algehele allure van de geur versterkt en een blijvende indruk achterlaat.
De frisse en groene samenstelling maakt hem bijzonder geschikt voor lente en zomer, omdat hij de zonnige en warme sfeer van deze seizoenen aanvult. De verkwikkende tonen zijn perfect om overdag te dragen en voegen een levendige en zelfverzekerde toets toe aan je aanwezigheid.
Deze geur is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die moeiteloos elegantie en gratie belichaamt.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 712 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Versense. Citrus luchtje met een noot van bloemig.

Geurnoten Pure Royal 712 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, rode bessen, clementine, appelbloesem
Hartnoten: kardemom, jasmijn
Basisnoten: sandalwood, cedarwood, wood

Geurfamilie: citrus.
Type: energiek, helder, zuidelijk.
FM 712 parfum geïnspireerd door Versense
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170712
Prijs: € 37.50    Versense fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390712
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem10:20

    Parfum is perfect op een prachtige, zonnige zomerdag. Dit is echt een mooie, frisse, heldere geur met een dominante geur van citrus, cederhout en lentebloemen. Een geweldige geur voor meer zomerse maanden. Uitstekende koop voor liefhebbers van citrusgeuren. Dit is een van mijn favoriete parfums.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem20:37

    Fris en verkwikkend aroma in het begin. Opent met een groen-bloemige zuiverheid. In de basis ruik ik wit hout, een aangename schone musk en een beetje groen. Parfum laat me diep ademen en voel me een beetje boven de grond zweven. Goed voor de zomer en waarschijnlijk mooi en kristalhelder in het koude seizoen. Over het algemeen zou ik dit parfum altijd moeten hebben, vooral in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen