Evenwichtige Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM 711

FM 711 parfum lijkt op Very Irresistible by Givenchy 50ml
PURE Royal 711 parfum voor vrouwen. De unieke mix van bloemige en fruitige noten creëert een geur die zowel elegant als verleidelijk is. De rozennoten zijn verbluffend en geven een elegante sfeer af. De geur heeft een mooie balans tussen zoetheid en frisheid.
De geur opent met een uitbarsting van frisheid en combineert levendige tonen van sappige mandarijn en appel. Deze verkwikkende opening zet de toon voor het hart van de geur, dat de tijdloze schoonheid van rozen laat zien. Het rozenakkoord is echt betoverend en vangt de essentie van bloeiende rozen met zijn fluweelzachte bloemblaadjes en delicate aroma. Als aanvulling op de rozen zijn hints van frisse groene noten, die een vleugje diepte en verfijning toevoegen. Naarmate de geur zich ontwikkelt, vestigt het zich in een warme en sensuele basis, met tonen van patchouli en cederhout. Deze houtachtige elementen vormen een solide basis voor de geur, balanceren de bloemige zoetheid en doordringen het met een vleugje sensualiteit.
Het is een veelzijdige geur waar je het hele jaar door van kunt genieten. De frisse en fruitige opening maakt het parfum bijzonder geschikt voor lente en zomer, waar de levendige energie de zonnige dagen perfect kan aanvullen. De diepte en warmte van de basisnoten maken het echter ook tot een gezellige en betoverende geur voor herfst- en winteravonden. De geur kan alle seizoenen dag en nacht gebruikt worden.
Met zijn elegante mix van bloemige en fruitige tonen is dit parfum een waar meesterwerk dat de vrouwen viert die het dragen.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 711 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Very Irresistible. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 711 parfum
Topnoten: appel, mandarijn, anjer, sinaasappe
Hartnoten: roos, jasmijn, oranjebloesem
Basisnoten: patchouli, vanille, wood, sandalwood

Geurfamilie: bloemig.
Type: volwassen, evenwichtig, vriendelijk
FM 711 parfum geïnspireerd door Very Irresistible
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170711
Prijs: € 37.50    Very Irresistible fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390711
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem09:50

    Parfum is erg vrouwelijk en vriendelijk. Geur is elegant, volwassen en vrouwelijk. Ik draag het meestal als ik 's avonds of op dates ga. Ik ben dol op deze geur sinds het voor het eerst werd uitgebracht. Het was een blinde aankoop voor mij en ik ben zo blij dat ik dit parfum heb gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen