Verleidelijk Bloemig Houtige Geur voor Vrouwen FM 710

FM 710 parfum lijkt op Good Girl Gone Bad by Kilian 50ml
PURE Royal 710 parfum voor vrouwen. Deze voortreffelijke geur is een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige noten die een blijvende indruk achterlaat.
De geur van parfum kan worden omschreven als een boeket van witte bloemen verweven met zoete en romige ondertonen. De openingsnoten van roos, jasmijn en osmanthus creëren een delicate en vrouwelijke sfeer, terwijl de hartnoten van tuberoos en narcis een vleugje sensualiteit en verleiding toevoegen. De geur culmineert in een warme en houtachtige basis, met tonen van amber en cederhout, die een verleidelijk en verwarmend spoor achterlaten.
De bloemensamenstelling doet denken aan bloeiende bloemen en zonnige dagen, waardoor het de perfecte metgezel is voor de warme lente- en zomermaanden en winderig weer. Of je nu langs het strand wandelt of een tuinfeest bijwoont, parfum zal zeker je vrouwelijke charme en zelfvertrouwen versterken. Omarm je innerlijke rebel en laat deze geur je kenmerkende geur worden, die een blijvende indruk achterlaat.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 710 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Good Girl Gone Bad. Bloemig parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 710 parfum
Topnoten: jasmijn, osmanthus, roos
Hartnoten: tuberoos, narcis
Basisnoten: barnsteen, cedarwood

Geurfamilie: bloeming.
Type: verleidelijk, non-conformist
FM 710 parfum geïnspireerd door Good Girl Gone Bad
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170710
Prijs: € 37.50    Good Girl Gone Bad fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390710
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:29

    De geur neemt me gewoon mee naar een andere wereld en ik kan er geen genoeg van krijgen! Het is mijn nieuwe favoriete lente/zomer geur. Ik gebruik ook parfum om te slapen.
    Met FM-klonen kun je een soortgelijk aroma krijgen als de originelen voor een veel minder hoge prijs.

    BeantwoordenVerwijderen