Verfrissende Bloemige Citrus Geur voor Vrouwen FM 709

FM 709 parfum lijkt op Byredo Bal D'Afrique 50ml
PURE Royal 709 parfum voor vrouwen. Een hele lekkere zomerse geur die begint met een explosie van tropische citrusvruchten en daarna kalmeert tot een romige geur met bloemen op de achtergrond. Het resultaat is een geur die verfrissend, transparant en onafhankelijk is.
Het parfum neemt je mee naar de betoverende landschappen van Afrika en roept een gevoel van avontuur en exotisme op. De openingsnoten van bergamot zorgen voor een frisse en levendige introductie, terwijl de Afrikaanse goudsbloem een vleugje bloemige zoetheid toevoegt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen vetiver en cederhout naar voren en zorgen voor een rijke en sensuele basis. De zwarte amber voegt diepte en mysterie toe aan de compositie en laat een aanhoudend en verleidelijk spoor achter.
Deze geur is veelzijdig en kan het hele jaar door worden genoten. Het verfrissende en transparante karakter maakt het bijzonder geschikt voor de warmere maanden.
De geur vangt de essentie van een vrouw die niet bang is om nieuwe horizonten te verkennen en een blijvende indruk achter te laten, waar ze ook gaat.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 709 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum D'Afrique. Citrus met een noot van bloemig.

Geurnoten Pure Royal 709 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, neroli, goudsbloem
Hartnoten: violet, jasmijn, cyclaam
Basisnoten: zwart barnsteen, wood, vetiver, cedarwood

Geurfamilie: citrus.
Type: verfrissend, transparant, onafhankelijk.
FM 709 parfum geïnspireerd door D'Afrique
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170709
Prijs: € 37.50    Bal D'Afrique fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390709
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:37

    Een zeer interessante en subtiele geur. Parfum is erg mooi en verfrissend. Het was alsof ik mijn hele lichaam had ingesmeerd met een dure crème, ik voel me ongelooflijk goed verzorgd en mooi. Ik vond deze geur leuk vanwege zijn ongebruikelijkheid, ik kocht als een verjaardagscadeau.

    BeantwoordenVerwijderen