Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM 708

FM 708 parfum lijkt op Ex Nihilo Fleur Narcotique 50ml
PURE Royal 708 parfum voor vrouwen. De geur is harmonieus en sappig, waardoor het een uitstekende keuze is voor de moderne vrouw die op zoek is naar een vleugje harmonie.
Het parfum opent met een uitbarsting van frisse en levendige bergamot, die de geest onmiddellijk verheft. Het hart van de geur onthult een boeket van delicate witte bloemen, waaronder jasmijn en pioen, die een boeiende en sensuele sfeer creëren. Terwijl de geur tot rust komt, komen warme en bedwelmende muskustonen tevoorschijn, die een verleidelijk spoor achterlaten dat in de lucht blijft hangen.
Dit exquise parfum is veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden gedurende het hele jaar. De bloemige essentie maakt het bijzonder geschikt voor lente en zomer, omdat de bloeiende bloemen en het warme weer de frisheid van de geur perfect aanvullen. De bedwelmende allure maakt het echter ook ideaal voor avondkleding en voegt een vleugje harmonie toe aan speciale evenementen of romantische afspraken. Het kan het beste langdurige zomerparfum zijn.
De vrouw die dit parfum draagt, straalt gratie en evenwicht uit en boeit moeiteloos de mensen om haar heen.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 708 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Fleur Narcotique. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 708 parfum
Topnoten: bergamot, lychee, perzik
Hartnoten: jasmijn, pioen, oranjebloesem
Basisnoten: houtachtige noten, mos, wood

Geurfamilie: bloemig.
Type: harmonieus, sappig
FM 708 parfum geïnspireerd door Fleur Narcotique
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170708
Prijs: € 37.50    Fleur Narcotique fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390708
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:46

    Een van mijn favoriete bloemige fruitige geuren. Ik ben dol op dit soort geuren. Matig zoet en zo aantrekkelijk dat je deze geur wilt inademen en inademen. Voor mij is het parfum universeel, voor elk seizoen en elk moment van de dag. Blijft langer dan een dag op kleding zitten. Een zeer veelzijdige compositie, geschikt voor op kantoor, voor een wandeling en voor een date.

    BeantwoordenVerwijderen