Frisse Bloemig Fruitige Geur voor Vrouwen FM 707

FM 707 parfum lijkt op Chanel Chance Eau Fraiche 50ml
PURE Royal 707 parfum voor vrouwen. Het parfum zit vol energie, straalt frisheid uit en roept de geneugten van de zomer op. Het parfum roept de hele dag een gevoel van frisheid op.
De geur kan worden omschreven als een heerlijke mix van levendige citrus, delicate jasmijn en verkwikkende waternoten. Deze combinatie zorgt voor een unieke en verfrissende geur, die de essentie van een citrustuin weergeeft.
De verkwikkende en lichte samenstelling maakt parfum perfect voor warmere seizoenen zoals lente en zomer. De geur vormt een harmonieuze aanvulling op het zonnige weer en voegt een vleugje luchtigheid toe aan elke outfit.
De levendige noten en tijdloze aantrekkingskracht maken het een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een fris en energiek parfum. Of het nu een zonnige zomermiddag is of een glamoureuze zomeravond, dit parfum laat zeker een blijvende indruk achter.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 707 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eau Fraiche. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 707 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, sinaasappel, mandarijn, bladtonen
Hartnoten: lily of the valley, jasmijn, watertonen
Basisnoten: patchouli, perzik, ambergrijs

Geurfamilie: bloemig.
Type: vol energie, doet denken aan zomerherinneringen
FM 707 luchtje geïnspireerd door Chance Eau Fraiche
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170707
Prijs: € 37.50    Chance Eau Fraiche fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390707
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:24

    Vrolijk, zelfverzekerd, vol energie en zachtaardig tegelijk. Ruikt naar unisex met een lichte vrouwelijke twist. Meestal kom ik naar dit parfum, wanneer de eerste zonnige dagen verschijnen, wil ik genieten van de bloemige frisheid en spirituele houtigheid. Een zeer aangenaam citrusbloemig parfum voor het warme seizoen. Ik ben dol op deze geur in de lente en zomer, en zelfs als ik lente of zomer aan mijn leven wil toevoegen. Ideaal parfum voor op kantoor. Het lijkt erop dat parfum is gemaakt voor een wit overhemd. Maar tegelijkertijd is geur best comfortabel, zowel op een date als op een feest.

    BeantwoordenVerwijderen