Positieve Citrus Fruitige Unisex Geur FM 911

FM 911 parfum lijkt op Jo Malone Lime Basil & Mandarin 50 ml
PURE Royal 911 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is positief en combineert de verkwikkende geuren van pittige limoen, aromatische basilicum en levendige grapefruit. Deze geur is een heerlijke mix van citrus- en kruidige tonen, waardoor een verfrissend en opbeurend aroma ontstaat.
Parfum is geschikt voor alle seizoenen en is vooral geschikt voor de warmere maanden lente en zomer. De levendige en stimulerende eigenschappen maken het perfect om overdag te dragen en voegen een vleugje frisheid toe aan uw dagelijkse routine. Of je nu naar kantoor gaat, vrienden ontmoet of geniet van de zon, deze geur is een aanvulling op je zorgeloze zomerroutine.
De geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en straalt een unisex-geur uit die de geslachtsgrenzen overstijgt. De frisse citrusnoten gaan naadloos samen met de aardse essentie van basilicum, waardoor een veelzijdige geur ontstaat die past bij een breed scala aan persoonlijkheden en stijlen. Het is voor degenen die de balans tussen enthousiasme en sereniteit waarderen, die de levendige en verkwikkende aspecten van het leven omarmen en tegelijkertijd een positieve sfeer behouden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 911? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Lime Basil Mandarin. Citrus luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 911 parfum
Topnoten: grapefruit, bergamot, limoen, basilicum, citroen
Hartnoten: tijm, sering, jasmijn, iris
Basisnoten: vetiver, patchouli, labdanum, wood

Geurfamilie: citrus.
Type: positief, fascinating with a lime accord.
911 FM parfum geïnspireerd door Lime Basil & Mandarin
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170911
Prijs: € 37.50 Lime Basil & Mandarin fm parfum

1 opmerking:

  1. Als je op zoek bent naar een licht, fris parfum, dan is dit het. Ik ben dol op deze geur. Ik draag het altijd en voor elke gelegenheid, ik vind het erg opbeurend en het doet me denken aan de zomer.
    De geur is goed uitgebalanceerd, niet te zoet, niet te pittig... het is een geur die net licht genoeg is en zo goed uitgebalanceerd dat je je geweldig voelt als je hem draagt en waarschijnlijk veel complimenten krijgt. Het is vooral geschikt voor warmere/vochtigere klimaten.

    BeantwoordenVerwijderen