Frisse Bloemige Oriëntaalse Geur FM 909

FM 909 parfum lijkt op Tom Ford Velvet Orchid 50 ml
PURE Royal 909 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is zoet en met een scherp element dat een gevoel van verleidelijke mystiek oproept. Het geurprofiel straalt een betoverende mix van oriëntaalse en bloemige tonen uit, waardoor een luxueus en verleidelijk aroma ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van levendige citrusvruchten, waaronder bergamot en mandarijn, wat een verfrissend tintje aan de compositie toevoegt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten een rijke en weelderige mix van bloemige akkoorden, voornamelijk met de sensuele magnolia en fluweelzachte orchideenoot. Deze delicate bloemen worden aangevuld met tonen van jasmijn, roos en honing, waardoor een zoet en bedwelmend boeket ontstaat. Ten slotte zorgen de basisnoten van zoete vanille, glad leer en balsamico-accenten voor een warme en verleidelijke basis.
Het zoete en sensuele karakter maakt hem ideaal voor speciale gelegenheden of wanneer je een onvergetelijke indruk wilt maken. Het is vooral geschikt voor de koelere herfst- en wintermaanden, wanneer de rijke en luxueuze tonen heerlijk ruiken.
Dit parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die luxe en verleidelijke geuren waarderen. Het is een geur die een aanvulling vormt op degenen die de voorkeur geven aan een vleugje mysterie en elegantie in hun persoonlijke stijl.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 909? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Velvet Orchid. Bloemig luchtje met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 909 parfum
Topnoten: bergamot, mandarijn, honing, rum.
Hartnoten: orchidee, magnolia, jasmijn, roos, oranjebloesem, heliotroop.
Basisnoten: sandalwood, citrus, mirre, Peruaanse balsem, huid, vanille.

Geurfamilie: bloemig.
Type: fris, met een roofzuchtig element.
909 FM parfum geïnspireerd door Velvet Orchid
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170909
Prijs: € 37.50 Velvet Orchid fm parfum

1 opmerking:

  1. De meest verleidelijke, gepassioneerde, sexy geur die ik ken. Zoet en zuur tegelijk. Een zeer dure en luxe honing-alcohol geur. Rum voelt heerlijk aan. De geur van hoge kosten en chic, ik ben er dol op. Ik draag het in koele zomers en koude winters.

    BeantwoordenVerwijderen