Elegante Bloemig Chypre Geur Unisex FM 908

FM 908 parfum lijkt op Tom Ford White Patchouli 50 ml
PURE Royal 908 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is fris, warm en aromatisch en betovert de zintuigen met zijn elegante mix van noten. Deze voortreffelijke geur is een heerlijke compositie van bloemige, houtachtige en muskusachtige akkoorden, waardoor een fris tuinaroma ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van levendige bergamot en pruim, waardoor de compositie een frisse en energieke toets krijgt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten een rijk en fluweelachtig boeket van roos, jasmijn en pioenroos, wat een elegante en aromatische geur aan de geur toevoegt. De basisnoten van patchouli, wierook en ambrettezaden zorgen voor een warme en sensuele basis.
Het parfum is veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden gedurende het hele jaar. Het elegante en warme karakter maakt parfum bijzonder ideaal voor avondkleding of speciale evenementen. De boeiende geur laat een blijvende indruk achter en straalt een gevoel van elegantie en zelfvertrouwen uit.
Deze geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die luxe en tijdloze geuren waarderen. Het is een go-to geur voor diegenen die op zoek zijn naar een elegante en onvergetelijke geurervaring.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 908? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum White Patchouli. Bloemig luchtje met een noot van chypre.

Geurnoten Pure Royal 908 parfum
Topnoten: bergamot, koriander, pruim
Hartnoten: jasmijn, roos, pioen, suede
Basisnoten: patchouli, ambrette zaden, mos, amber

Geurfamilie: bloemig.
Type: elegant, fris
908 FM parfum geïnspireerd door White Patchouli
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170908
Prijs: € 37.50 White Patchouli fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem09:35

    Hoe mooi deze geur is, voor mij is het erg speels, brutaal en elegant. Hiermee kun je dwalen door het bos waar bloemen groeien en de aarde een beetje vochtig is, een huis binnengaan waar lange tijd niemand heeft gewoond. De beste tijd is lente en zomer. Parfum ruikt rustiger en vervliegt sneller bij koud weer.

    BeantwoordenVerwijderen