Frisse Houtachtige Citrus Geur Unisex FM 907

FM 907 parfum lijkt op Escentric Molecules Molecule 02 50 ml
PURE Royal 907 parfum unisex. Frisse en warme unisex geur. Deze unieke geur bestaat voornamelijk uit enkele noten, waardoor het een uitgesproken en intrigerend karakter krijgt.
Het is een warme en frisse geur die zowel verleidelijk als geruststellend is. Door het unieke karakter van de samenstelling kan de drager de schoonheid van warme en frisse tonen, die bekend staan om zijn rijke, amberkleurige geur, echt waarderen.
Het is veelzijdig en geschikt voor verschillende seizoenen en gelegenheden. De geur is verleidelijk tijdens de koelere herfst- en wintermaanden, wanneer de warme, gezellige uitstraling de sfeer van herfst en winter aanvult. Het kan echter ook in de lente en zomer worden gedragen, waardoor lichtere outfits een vleugje intriges en allure krijgen.
Het parfum zal zowel mannen als vrouwen aanspreken die minimalistische geuren met een vleugje verfijning waarderen. Het unisex-karakter maakt het geschikt voor iedereen die op zoek is naar een geur die boeiend en uniek is, zonder overweldigend te zijn. De geur wordt vaak geassocieerd met personen met een verfijnde smaak en een zelfverzekerde houding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 907? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Molecule 02. Houtig luchtje met een citrus noot.

Geurnoten Pure Royal 907 parfum
Topnoten: mandarijn, citroen, ananas, bergamot, muurbloem, kardemom, roze peper
Hartnoten: jasmijn, lelietje-vandalen, zwarte peper, iris, ozonische tonen
Basisnoten: droog hout, witte wood, warme tonen, poederachtige tonen, vetiver, cedarwood

Geurfamilie: houtig.
Type: fris, zwak
907 FM parfum geïnspireerd door Molecule 02
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170907
Prijs: € 37.50 Molecule 02 fm parfum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten