Luxury Shower Gel

 

Luxe douchegels Utique
Cosmetische meesterwerken die dagelijks baden veranderen in onbeschrijfelijk plezier. Zorgvuldig geselecteerde verbindingen zijn de bron van een mooie en gezond ogende huid. Geef jezelf een moment van onvergetelijk plezier.
Verandert een bad in een fascinerende sensatie die alle zintuigen streelt. Bevat innovatieve ingrediënten die de huidconditie perfect beïnvloeden. Maakt het zijdezacht. Boeiende geurcomposities zorgen voor een zalige ontspanning.
Biohydration Plus is een unieke formule, speciaal geselecteerd voor FM WORLD om de huid onmiddellijk te hydrateren. Dit heeft een langdurig effect. Dankzij zijn geadvanceerde technologie heeft het product een uitgebreid effect: verzekert onmiddellijke regeneratie van de huid en brengt verlichting. Bovendien voorkomt het vochtverlies en beschermt het de huid zo tegen uitdroging. 
WhitesenseTM is een waardevol extract van de witte bloemen van de roos uit de Provence (Rosa centifolia L), jasmijn (Jaminum officinale L) en madeliefjes (Bellis perennis L.). Zij maken de huid zijdezacht. De aanwezighed van WhitesenseTM in de UTIQUE Luxury Shower Gel garandeert een buitengewone en sensuele ervaring.
Een uitstekende manier om de levensduur van een parfum te verlengen en om hun geur sterker te maken is door het aan te brengen in lagen. Gebruik de mooiste UTIQUE-geurcomposities in Luxe Shower Gels, we kunnen je verzekeren dat hun geur gedurende de hele de dag zal blijven.

Capaciteit: 200 ml
Code: 502039/Ruby
Code: 502040/Muffin
Code: 502042/Black
Code: 502043/Gold
Code: 502044/Violet Oud
Code: 502045/Flamingo
Prijs: 32,80 

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten