Verleidelijke Bloemige Fruitige Geur Unisex FM 929

 

FM 929 parfum lijkt op Jo Malone Peony & Blush 50 ml

PURE Royal 929 is enn bloemige geur voor mannen en vrouwen. Het is een heerlijk parfum dat de delicate essentie van pioenrozen combineert met de warmte en sensualiteit van leer.
De geur opent met een uitbarsting van frisse, sappige rode appelnoten, die langzaam overgaan in de sierlijke bloemen en tonen van pioenbloemblaadjes. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegt de subtiele aanraking van leer een zachte en verleidelijke diepte toe aan de compositie.
Deze betoverende geur is perfect voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer de lucht gevuld is met de vreugde en schoonheid van bloeiende bloemen. Het is bijzonder geschikt om overdag te dragen, of u nu een feestje bijwoont, door een park wandelt of met vrienden geniet van een ontspannen brunch of lunch. Het lichte en warme karakter van parfum maakt het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.
Dit parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die warme en verleidelijke geuren waarderen. Het vangt de essentie van een romantisch en zelfverzekerd individu die de schoonheid van de natuur omarmt en een geur verlangt die hun persoonlijkheid aanvult. Deze geur is voor degenen die de delicate balans tussen bloemige en fruitige tonen waarderen en genieten van een vleugje warmte en sensualiteit in hun parfum.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 929? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Peony Blush. Bloemig luchtje met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 929 parfum
Topnoten: pioenroos, appel, fruitige tonen, citrustonen.
Hartnoten: damascus roos, dianthus, jasmijn.
Basisnoten: witte musk, amber, mos, lee.

Geurfamilie: bloemig.
Type: warm, vrolijk, verleidelijk.
929 FM parfum geïnspireerd door Peony & Blush
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170929
Prijs: € 37.50 Peony & Blush fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem16:21

    Ik ben dol op dit parfum en kocht het nadat ik een monster had geroken. Ik hield absoluut van de heerlijke geur van rode appel gecombineerd met een vleugje verleiding van bloemige hints. Het gaf me een boost van vertrouwen met het heerlijke aroma. Dit is een unieke geur en aangezien ik niet graag ruik zoals iedereen, waardeer ik parfums die uniek zijn. Dit is een heel lichte geur, maar hij blijft wel de hele dag zitten. De beste zomerparfums voor mannen en vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen