Zoete Oriëntaalse Gourmand Parfum Unisex FM 930

 

FM 930 parfum lijkt op Jo Malone Velvet Rose & Oud 50 ml

PURE Royal 930 is enn oriëntaalse geur voor mannen en vrouwen. Het is een zoete en hartige geur die je zelfverzekerd en krachtig maakt. De geur combineert de weelde van rozenblaadjes met de rijkdom van oud, waardoor een luxueus en verleidelijk aroma ontstaat.
De geur opent met een vleugje fluweelzachte roos, subtiel in balans met hints van kruidnagel en praliné. Naarmate de geur zich ontwikkelt, evolueert de geur naar een warme en rokerige mix van oudh, amber en een vleugje sensuele muskus.
Dit voortreffelijke parfum is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die een diepe, zoete en hartige geur waarderen. Het is perfect voor avondgelegenheden en speciale evenementen en roept een gevoel van elegantie en glamour op. Het langdurige en duidelijke geurspoor zorgt ervoor dat u overal een blijvende indruk achterlaat.
Als het gaat om het combineren van deze geur met kleding, kies dan voor verfijnde en elegante ensembles. Voor vrouwen zou een klein jurkje of een strak broekpak de allure van het parfum perfect aanvullen. Mannen kunnen de geur versterken door een maatpak of een stijlvolle blazer in combinatie met een broek te dragen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 930? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Velvet Rose Oud. Oosters luchtje met een gourmand noot.

Geurnoten Pure Royal 930 parfum
Topnoten: oudh, zoete tonen, honing
Hartnoten: Damascusroos, Dianthus
Basisnoten: mos, amber, patchouli

Geurfamilie: oosters.
Type: smakelijk, zoete tonen en hartig.
930 FM parfum geïnspireerd door Velvet Rose & Oud
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170930
Prijs: € 37.50 Velvet Rose & Oud fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem15:20

    Prachtige, sensuele en verleidelijke geur. Grote roosopening, met zachte zoete tonen. Door de roos en oudh kan ik me echt tegoed doen aan de gourmand-tonen, op een manier waar ik niet vaak toe in staat ben met zoetere geuren. Deze combinatie werkt voor mij uitstekend. Perfect voor vrouw en man.

    BeantwoordenVerwijderen