Charismatische Citrus Houtachtige Geur FM 718

 

FM 718 parfum lijkt op Hugo Boss Hugo Now 50ml

PURE 718 parfum voor mannen. Met zijn unieke mix van aromatische en houtachtige tonen creëert het een charismatische geur.
De geur van parfum kan worden omschreven als een frisse en dynamische combinatie van sinaasappel, kardemom en citroenschil, aangevuld met aardse en mannelijke ondertonen van vetiver en muskus. Deze harmonieuze mix creëert een dynamische geur die zowel energiek als charismatisch is.
Deze geur is perfect voor het lente- en zomerseizoen. De frisse en aromatische samenstelling maakt het een ideale keuze voor warme en zonnige dagen, of je nu naar kantoor gaat, op vakantie gaat of naar nieuwe landen reist die je nog niet hebt ontdekt.
Dit parfum is ontworpen voor de moderne en charismatische man die de avonturen van het leven omarmt. Het spreekt mannen aan die ambitieus en zelfverzekerd zijn en van de uitdagingen van het leven houden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 718? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Now HB. Citrus met een noot van houtachtige.

Geurnoten Pure 718 parfum
Topnoten: sinaasappel, citroen, adehyde.
Hartnoten: appel, kardemom, jasmijn.
Basisnoten: vetiver, cederhout, musk.

Geurfamilie: citrus.
Type: dynamisch, charismatisch.
FM 718 luchtje geïnspireerd door HB Now
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code 100718
Prijs: € 28.50    Hugo Now fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390718
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. schone, frisse geur09:05

    Het is een klassieke mannelijke geur. Het is licht zoet, maar kruidig en ook naar citrusgeur, met milde houttonen. Dit is een schone, frisse geur voor mannen die ideaal is voor elke dag. Geweldige geur en leuk cadeau voor vriend of echtgenoot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frisse19:51

    Dit is een mannelijke en volwassen, moderne en veelzijdige geur. Het is een geur met een heerlijke citrustoon, die opdroogt tot een frisse houtgeur. Het is een geweldige geur, die in de lente, zomer en misschien in de vroege herfst kan worden gedragen.

    BeantwoordenVerwijderen