Voedingssupplement Vit-D3 Drops

 

Helpt bij de juiste werking van spieren en immuunsysteem, evenals bij de opname van calcium en fosfor. Ondersteunt het behoud van gezonde tanden en botten, evenals het juiste calciumgehalte in het bloed. Vitamine D3 wordt verkregen uit de hoogste kwaliteit grondstoffen: Algen die in Europa worden gekweekt. Geschikt voor vegatariers en veganisten.
Geschat wordt dat ongeveer 80% van de vitamine D van het lichaam die de immuniteit versterkt, wordt geproduceerd door huidsynthese onder invloed van zonlicht. De effectiviteit is afhankelijk van vele factoren, waaronder breedtegraad, troebelheid, luchtverontreinigingsniveau, leeftijd of huidskleur. Om een geschikte dosis van de zogenaamde zonnevitamine te geven, ongeacht de weersomstandigheden of individuele kenmerken, raadt het National Food and Nutrition Institute (Polen) daarom het hele jaar door suppletie aan voor zowel kinderen als volwassenen.

Hoe een voedingssupplement te nemen Vit-D3 Drops Nutricode?

Kinderen ouder dan één jaar – 2 druppels per dag, volwassenen – 5 druppels per dag. Meet de dosis met een druppelaar en breng de druppels aan op een theelepel. Voor de maaltijd innemen. Goed schudden voor gebruik.

Capaciteit: 10 ml
Code: 801204

2 opmerkingen:

  1. Anoniem20:59

    Ik werk op kantoor. Een analyse die in de zomer werd uitgevoerd, bracht een acuut tekort aan vitamine D aan het licht. De endocrinoloog schreef een dagelijkse dosis Vit D van 5000 IU voor. Ik slik continu vitamine D3 gedurende 5 maanden, 5000 eenheden. Ik voel me goed nu.
    Ik had interesse. Door het ontbreken van deze vitamine (hormoon) zijn er 18 soorten kanker, het is al bewezen. Het kan alleen worden verkregen als de zon op het hoogste punt staat en je 30 minuten zo naakt mogelijk staat, in dit geval ontvang je 2000 IU. Vitamine D3 speelt een grote rol voor het immuunsysteem, zonder dit komt de veroudering sneller, voor vrouwen is het in dit opzicht belangrijk, omdat het eerder uitblijven van de menopauze. Ik denk dat 10.000 IU normale doses zijn, vooral in de winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vitamine D14:55

    Vitamine D is voornamelijk afkomstig van de zon, daarom wordt het vaak de 'zonnevitamine' genoemd. Wanneer de huid zonlicht absorbeert, synthetiseert het de UVB-stralen in vitamine D.
    Het verschil tussen vitamine D, vitamine D2 en vitamine D3 !!!
    Vitamine D is eigenlijk in twee vormen verkrijgbaar: vitamine D2 en vitamine D3, en het belangrijkste verschil is eigenlijk alleen de bron. Terwijl D2 wordt gemaakt van planten en schimmels (en vaak het type dat wordt gebruikt in verrijkte melk, brood en granen), wordt D3 gemaakt van dierlijke producten en lijkt het het meest op wat het lichaam van nature maakt door blootstelling aan zonlicht. Vanwege deze bekendheid bevelen de meeste artsen en voedingsdeskundigen suppletie met vitamine D3 aan.
    Vitamine d3 voordelen. Sterke botten, lagere bloeddruk, goed humeur, mogelijke kankerpreventie. Vitamine D3 stimuleert de alvleesklier en zet het proces op gang om insuline aan te maken.
    Hoewel vitamine D3 een vrij verkrijgbare optie is, is het een hormoon en mag het alleen onder begeleiding van een arts worden toegediend. Een eenvoudige bloedtest kan bepalen of u inderdaad een tekort heeft en dagelijks hogere dan normale concentraties nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen