Bloemige Citrus Fruitige Geur FM Parfum 491

 

FM 491 parfum lijkt op Shiseido Rising Sun 50ml

PURE 491 parfum voor vrouwen. Het parfum is citrusachtig en romig tegelijk. Ruikt naar kasjmier en zout water.
Het belichaamt de essentie van een stralende zonsopgang en roept gevoelens van warmte, energie en optimisme op. De geur opent met levendige citrustonen, subtiel uitgebalanceerd met bloemige akkoorden en een vleugje kruiden. Terwijl de geur tot rust komt, ontstaat er een sensuele basis van muskus en cashmeran, die een betoverende en langdurige geurervaring creëert.
Dit voortreffelijke parfum is perfect voor het lente- en zomerseizoen wanneer het frisse en opbeurende karakter harmonieert met de bloeiende natuur. Het is geen typische zomergeur, maar wel heel aangenaam bij warm zomerweer. Parfum geeft een gevoel, over een zorgeloze vakantie aan het strand. De verkwikkende geur maakt het geschikt voor zowel overdag als 's avonds en voegt een vleugje zorgeloze vrijheid toe.
Het parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die het leven met passie omarmt en innerlijke kracht uitstraalt. De geur kan casual of voor speciale gelegenheden worden gedragen en voegt een vleugje lichtheid toe aan kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 491? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Rising Sun. Bloemig parfum met een citrus noot.

Geurnoten Pure 491 parfum
Topnoten: ylang-ylang, citroen, zeebries.
Hartnoten: jasmijn, roos, oranjebloesem.
Basisnoten: pruim, cashmeran, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: sereen, zorgeloos.
FM 491 luchtje geïnspireerd door Rising Sun
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100491
Prijs: € 28.50    Rising Sun fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390491
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:06

    In de zomer, bij een temperatuur van +20, opende deze geur zich prachtig. Tegelijkertijd worden alle tonen vermengd tot zo'n harmonieus boeket dat je er niet apart iets uit kunt halen. Nu ervaar ik deze geur als volgt: verfrissende, romige bloemen en enkele verkwikkende citrusvruchten.
    Ik waan me op het strand: de felle zon, de wind, ik smeer mezelf in met bijna geurloze bodylotion en ga wandelen.

    BeantwoordenVerwijderen