Exotische Oriëntaalse Fruitige Geur Unisex FM Parfum 972

 

FM 972 parfum lijkt op Tiziana Terenzi Kirke 50 ml

PURE Royal parfum 972 voor mannen en vrouwen. Hoe zoet het ook is, het komt nog steeds over als een volwassen fruitgeur. De fruittonen ruiken naar echt, sappig, rijp fruit.
Het parfum ruikt naar een uitbarsting van verkwikkende fruitakkoorden, subtiel in balans met de warmte van kruidige kaneel en een vleugje zoete vanille. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het een boeiend hart van bloemige noten, waaronder elegante lelietje-van-dalen en fluweelzachte jasmijn, die een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toevoegen. De basisnoten bestaan uit rijke en aardse patchouli, aangevuld met cederhout en vleugjes muskus, waardoor een sensueel en exotisch spoor ontstaat. Dit parfum geeft je het gevoel dat je in de zomer op een tropisch eiland bent.
Deze exotische geur is geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen, waardoor hij veelzijdig is voor elke gelegenheid. Tijdens de warmere maanden van de lente en de zomer zorgen de verfrissende fruittonen van het parfum voor een heerlijke uitbarsting van energie, terwijl de warme en gezellige ondertonen het net zo aantrekkelijk maken tijdens de koelere maanden van de herfst en de winter. Een sterk en aangenaam unisex-parfum met uitstekende sillage en een lange levensduur.
Dit parfum is ontworpen voor mensen die elegantie, luxe en een vleugje mysterie waarderen. Het spreekt zowel mannen als vrouwen aan die een verfijnde smaak in geuren hebben en op zoek zijn naar een geur die onderscheidend en exotisch is.
Het parfum is een aanvulling op een verscheidenheid aan stijlen. De veelzijdigheid van de geur maakt het mogelijk om elke kleding te verfraaien en een onvergetelijke indruk te maken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 972? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Kirke. FM 972 luchtje oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 972 parfum
Topnoten: framboos, passievrucht, ananas, zwarte bes
Hartnoten: perzikbloesem, lelietje-vandalen, pioenroos
Basisnoten: vanille, drijvende amber, cederhout, patchouli, musk

Geurfamilie: oosters.
Type: exotisch, uitnodigend.
972 FM parfum geïnspireerd door Terenzi Kirke
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170972
Prijs: € 37.50 Terenzi Kirke koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem11:12

    Parfum is echt exotisch, ruikt gewoon heerlijk naar fruit. Deze ingenieuze fruitige geur is ongelooflijk verslavend. Op een gegeven moment wordt het ook zoet, waarschijnlijk door de vanille. Een feest voor de zintuigen en je moet echt oppassen dat je niet verliefd wordt. Deze geur is nooit opdringerig of doordringend, maar brengt je gewoon in een goed humeur. Bovendien is het een echte allrounder, je kunt het eigenlijk op elk moment van het jaar dragen, er is geen limiet. Kan dagelijks, dag of nacht worden gedragen.

    BeantwoordenVerwijderen