Verfijnde Bloemige Chypre Geur Unisex FM Parfum 971

 

FM 971 parfum lijkt op Honour Woman Amouage 50 ml

PURE Royal parfum 971 voor mannen en vrouwen. Deze geur belichaamt elegantie en verfijning, waardoor het een perfecte keuze is voor vrouwen en mannen die tijdloze schoonheid waarderen. De geur van parfum is een harmonieuze mix van bloemige, oriëntaalse en houtachtige tonen.
De geur begint met een delicate combinatie van warme en uitnodigende kruiden, zoals peper en koriander. Terwijl de geur bezinkt, onthult het witte bloemige akkoorden, waaronder tuberoos, gardenia en jasmijn. Deze bedwelmende bloemen creëren een boeiende en romantische uitstraling die de hele dag blijft hangen. De basisnoten van vetiver, wierook en amber versterken de geur verder en laten een spoor van verfijning en mysterie achter.
De bloemige en houtachtige tonen maken het parfum bijzonder geschikt voor de lente- en herfstseizoenen, wanneer de lucht een vleugje frisheid en warmte met zich meedraagt. Het is ook een uitstekende keuze voor avondkleding, omdat de rijke en boeiende geur de betoverende sfeer van de nacht aanvult.
Deze geur spreekt zowel zelfverzekerde als verfijnde vrouwen en mannen aan. Als het gaat om het combineren van een outfit met dit parfum, kun je het beste kiezen voor klassieke en elegante ensembles die het verfijnde karakter van de geur weerspiegelen. Het parfum zal deze kleding aanvullen en uw algehele aanwezigheid naar een hoger niveau tillen, waardoor u zich zelfverzekerd en verfijnd voelt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 971? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Woman Amouage. FM 971 luchtje bloemig met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 971 parfuma
Topnoten: peper, koriander, rabarber
Hartnoten: gardenia, tuberoos, jasmijn, kruidnagel, lelietje-van-dalen
Basisnoten: ambergrijs, vetiver, leer

Geurfamilie: bloemig.
Type: verfijnd, ultravrouwelijk.
971 FM parfum geïnspireerd door Woman Amouage
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170971
Prijs: € 37.50 Woman Amouage koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem11:20

    Wit, elegant, vrouwelijk, delicaat en onschuldig. Zo stel ik me een bruid voor, gekleed in een witte jurk, midden in een zee van witte bloemen, in het late voorjaar, die dolblij is om met de man van haar dromen te trouwen. Het is bijna een sprookje omdat alles zo perfect is. Echt een heerlijke geur, heel onopvallend.

    BeantwoordenVerwijderen