Zijdeachtige Bloemige Chypre Geur Unisex FM Parfum 970

 

FM 970 parfum lijkt op Montale Velvet Flowers 50 ml

PURE Royal parfum 970 voor mannen en vrouwen. De geur is vanaf het begin zoet en fruitig, bijna scherp, maar niet opdringerig. De geur is een harmonieuze mix van bloemige, chypre- en oriëntaalse tonen, waardoor een luxueuze geur ontstaat.
De geur opent met een boeket van fluweelzachte rozen en delicate perzikbloesem, aangevuld met de warmte van amber en muskus. Deze combinatie zorgt voor een rijk en verleidelijk aroma dat op de huid blijft hangen.
Het bloemige en chypre karakter maakt hem bijzonder geschikt voor de herfst- en winterseizoenen, omdat hij een vleugje warmte en diepte toevoegt aan de koudere maanden. Bovendien maakt het verleidelijke karakter het geschikt voor avondkleding en speciale gelegenheden, maar je kunt er ook overdag van genieten.
Deze voortreffelijke geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die klassiek en luxe waarderen. Door zijn veelzijdigheid kan het naadloos worden gecombineerd met verschillende mode-keuzes, waardoor de algehele allure van de drager wordt vergroot.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 970? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Velvet Flowers. FM 970 luchtje bloemig met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 970 parfum
Topnoten: ylang-ylang, groene noten, roos, fruitige tonen
Hartnoten: heliotroop, perzikbloesem, licht hout
Basisnoten: viooltjes, houtachtige en amber noten, muskus

Geurfamilie: bloemig.
Type: zijdeachtig, klassiek.
970 FM parfum geïnspireerd door Montale Velvet Flowers
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170970
Prijs: € 37.50 Velvet Flowers koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem09:42

    Geur is erg zoet, dik. Echt een fluweelzachte geur. Een prachtige roos die wordt geassocieerd met een jonge, waanzinnig mooie vrouw.
    Fruitige, zoetige tonen maken dit alles compleet. Sluit ylang-ylang af met bloemen. Het parfum van onneembare brunette, mijn geur.

    BeantwoordenVerwijderen