Lichte Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM Parfum 845

 

FM 845 parfum lijkt op Miu Miu Miu 50 ml

PURE Royal 845 parfum voor vrouwen. Een zeer originele en moderne compositie van bloemen, fruit en houtachtige noten. Dit parfum begint met frisse citrustonen. Het wordt na een paar minuten bloemig en na een paar uur licht zoet en houtachtig.
De delicate en licht bloemige tonen maken het bijzonder geschikt voor de lente en de zomer, wanneer de natuur in volle bloei staat. Het lichte en frisse karakter maakt hem perfect om overdag te dragen, of het nu gaat om een ontmoeting met vrienden of een ontspannen middagwandeling.
De geur is ontworpen om de stijl en persoonlijkheid van de vrouw aan te vullen, haar allure te versterken en een blijvende indruk achter te laten.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 845 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Miu Miu. Bloemig luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 845 parfum
Topnoten:  perzik, bergamot, rabarber, elemihars, peer, ananas, osmanthus, zwarte bes, citroen, vijg, zoete sinaasappel
Hartnoten: viooltje, ylang-ylang, iris, magnolia, roos, lelietje-van-dalen, ozonnoten, jasmijn, salie, zwarte thee, oranjebloesem, geranium, Amerikaanse munt
Basisnoten: sandelhout, witte muskus, cederhout, benzoëhars, vetiver, cashmeran, patchouli, cypriol, gourmandnoten

Geurfamilie: bloemig.
Type: licht, oogverblindend
FM 845 parfum geïnspireerd door Miu
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170845
Prijs: € 37.50    Miu Miu fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390845
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Kopen in de FM World Koop in de winkel winkel, zaak, werkplaats

1 opmerking:

  1. Anoniem10:44

    Deze geur is voor mij de belichaming van vrouwelijkheid. De compositie valt op door zijn transparantie en frisse zuiverheid. Lelietje-van-dalen en citrusvruchten ruiken erg mooi zonder elkaar te onderbreken. Ik kocht dit parfum een paar jaar geleden en gebruikte het niet, omdat ik een grote parfumcollectie heb. Maar vandaag reikte de hand naar dit parfum.

    BeantwoordenVerwijderen