Scherpe Gourmand Bloemige Geur voor Vrouwen FM Parfum 846

 

FM 846 parfum lijkt op Jean Paul Gaultier So Scandal 50 ml

PURE Royal 846 parfum voor vrouwen. Het parfum is erg zoet, als je van zoete bloemengeuren houdt, wil je misschien deze geur kopen. De geur is een mooie mix van contrasterende noten, waardoor een symfonie van aroma's ontstaat die zowel verleidelijk als gedurfd en gedurfd is.
Dit parfum opent met een levendige uitbarsting van citrusachtige bergamot en sappige peer, die meteen de aandacht trekt. Het hart van de geur onthult een verleidelijk boeket van tuberoos, jasmijn en oranjebloesem, wat een vleugje zoetheid en vrouwelijkheid toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van tonkaboon en sandelhout voor een warme en geruststellende omhelzing, die een blijvende indruk achterlaten. Het parfum is erg zoet, maar als je van zoete geuren houdt, dan is deze geur iets voor jou.
Deze geur is een perfecte metgezel voor elk seizoen, omdat je er door zijn veelzijdige karakter het hele jaar door van kunt genieten. Deze geur is echter het meest geschikt voor het koude seizoen, terwijl de warme en zoete tonen het aroma een gourmand-aura geven tijdens de koudere maanden.
De geur belichaamt een gevoel van durf en elegantie, waardoor het de perfecte keuze is voor vrouwen die een blijvende en onuitwisbare indruk willen achterlaten. De geur spreekt vrouwen aan die een balans tussen zoetheid en gedurfd waarderen.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 846 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum So Scandal. Bloemig luchtje met een noot van gourmand.

Geurnoten Pure Royal 846 parfum
Topnoten: mandarijn, peer, rood fruit
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem, witte peper
Basisnoten: karamel, melkachtige noten, amber, musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: charmant maar scherp
FM 846 parfum geïnspireerd door So Scandal
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170846
Prijs: € 37.50    So Scandal fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390846
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Kopen in de FM World Koop in de winkel winkel, zaak, werkplaats

1 opmerking:

  1. Anoniem14:47

    Ik heb dit parfum net gekocht, ik werd er verliefd op nadat ik het parfum op de huid had gespoten. Het is een parfum dat ik altijd zal terug kopen. De geur van dit parfum is erg goed. Het blijft 6 uur op de huid zitten. Het is een heerlijk parfum.

    BeantwoordenVerwijderen