Sensueele Bloemige Oriëntaalse Unisex Geur FM Parfum 979

 

FM 979 parfum lijkt op Rolling in Love by By Kilian

PURE Royal 979 voor mannen en vrouwen. Een heerlijke geur van bloemen en amandelen. Gewoon de perfecte balans van aromatonen. Het geurprofiel is een harmonieuze mix van bloemige, oriëntaalse en gastronomische tonen, resulterend in een bedwelmend en heerlijk aroma.
De geur opent met weelderige tonen van amandel, iris en ambrette, waardoor een zachte en romige introductie ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten delicate nuances van tuberoos en jasmijn, wat een verleidelijke toets geeft. De basisnoten van muskus en vanille voegen een warme en sensuele diepte toe aan de compositie.
Dit betoverende parfum is zeer geschikt voor verschillende seizoenen en gelegenheden. De rijke en gezellige akkoorden maken het bijzonder geschikt voor koeler weer, zoals herfst en winter. Deze geur is perfect voor gezellige avonden bij de open haard. De sensualiteit en elegantie van parfum kunnen het echter ook een heerlijke keuze maken voor intieme zomeravonden of speciale gelegenheden gedurende het hele jaar.
Het is ontworpen om zowel door mannen als vrouwen van te genieten. Dankzij het veelzijdige karakter kan iedereen die van heerlijke en boeiende geuren houdt, genieten van de luxueuze geur. Deze geur spreekt mensen aan die op zoek zijn naar romantiek en vertrouwen uitstralen.
Als je van zoete en heerlijke geuren houdt, dan is dit parfum iets voor jou.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 979? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Rolling in Love. FM 979 luchtje bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 979 parfum
Topnoten: amande.
Hartnoten:  tuberoos, roos, ambrette zaden.
Basisnoten: vanille, orris, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: sensueel, gewaagd.
979 FM parfum geïnspireerd door Rolling in Love
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170979
Prijs: € 37.50 Rolling in Love Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

3 opmerkingen:

  1. Anoniem13:18

    Er zijn maar weinig parfums waar ik verliefd op word, vanaf de eerste keer is dit FM-parfum er één van. Deze geur is uniek, sexy en bedwelmend. Als je van amandelnoten houdt, is deze geur iets voor jou. Ik ben dol op deze geur omdat hij perfect past bij mijn huid. Zeer veelzijdig inzetbaar in elk seizoen, voor elke gelegenheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoet en langdurig09:35

    Ik heb vorige maand voor het eerst parfum getest. Ik ben verliefd op dit parfum. Het is zoet en muskusachtig. Geur is zoet, maar niet te zoet om misselijk te ruiken, het is een mooie hint van zoetheid en ik ben er dol op! Precies wat ik zocht, prachtig vormgegeven geur. Het is een absolute must-have voor elke vrouw die van zoete, zeer elegante en verheven geuren houdt. Ik raad het zeker aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem09:34

    Ik beschouw deze geur als een parfummeesterwerk. Alles erin is zo perfect dat er niets is om je aan vast te klampen. Zoete amandelen, wat bloemen - idylle. Parfumgeur vooral mooi in de winter. Op een zomeravond aan zee ging het echter ook prachtig open. De geur van een goed verzorgde vrouw, stijlvol, de voltooiing van het beeld. Zorgt voor gezelligheid en warme gelukzaligheid. Ik raad aan om elkaar te leren kennen en als het past, zal het een zachte vriend zijn.

    BeantwoordenVerwijderen