Poderige Bloemige Fruitige Geur FM Parfum 499

 

FM 499 parfum lijkt op DKNY Delicious Delights Dreamsicle 50ml online

PURE 499 parfum voor vrouwen. Het is een verleidelijke, zoete en licht warme geur. De zoetheid wordt onthuld door de fruittonen. Als je van een bloemig-fruitige geur houdt, is dit parfum voor jou.
Met een combinatie van fruitige en bloemige akkoorden opent het parfum met het zoete en sappige aroma van rode bessen en sinaasappel. De hartnoten onthullen een akkoord van roos en fresia, wat bijdraagt aan een vleugje elegantie en vrouwelijkheid. Ten slotte zorgen de basisnoten van patchouli en witte musk voor een warm en sensueel spoor.
Deze voortreffelijke geur is geschikt voor zowel overdag als 's avonds, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid. Tijdens het lente- en herfstseizoen vult het rijke en verleidelijke aroma van parfum de koele en frisse lucht aan en voegt een extra laag allure toe aan je ensemble.
Als het gaat om het kiezen van kleding om dit parfum aan te vullen, kies dan voor iets dat de intensiteit en allure ervan weerspiegelt.
De geur wordt gekenmerkt door zijn rijke en bedwelmende tonen, die een echt intens en sensueel aroma creëren.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 499? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Delicious Delights Dreamsicle. FM 499 bloemig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 499 parfum
Topnoten: peer, rood fruit, rode appel.
Hartnoten: perzik, lelietje-van-dalen, cederhout.
Basisnoten: vanille, karamel, muskus.

Geurfamilie: bloemig.
Type: poeder, charmant.
FM 499 luchtje geïnspireerd door delights dreamsicle
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100499
Prijs: € 28.50    Mon Paris Intensement fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390499
Prijs: € 00.40    

499 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Geur is poederachtig, charmant, perzik en fruit. Voor de zomer - perfect. De levensduur is matig, gaat niet erg lang mee, maar voor mij is dit in dit geval geen minpuntje. Dit parfum voor liefhebbers van fruitaroma's. Ik hield van dit parfum, voor het lente-zomerseizoen. Beste poederachtige parfum.

    BeantwoordenVerwijderen