Bloemige Oriëntaalse Geur Unisex FM Parfum 996

 

FM 996 parfum lijkt op Le Labo Neroli 36

PURE Royal 996 parfum unisex. De geur van nerolibloesem in de parfumfles, die straalt als een zonnige lenteochtend. De geur is een harmonieuze mix van neroli, roos, muskus en citrusnoten, waardoor een charmant en verkwikkend aroma ontstaat dat zowel verfrissend als elegant is. Deze geur ruikt naar een zomermiddag aan zee in de Middellandse Zee, wanneer de neroli bloeit.
Het is een veelzijdig parfum dat het hele jaar door gedragen kan worden, maar vooral in de lente en zomer ruikt. De citrus- en bloemige akkoorden roepen een zonnige en zorgeloze sfeer op, waardoor het perfect is voor zonnige en warme dagen.
De geur combineert vrouwelijkheid en mannelijkheid naadloos, waardoor het een boeiende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een unieke en intrigerende geur.
Als het gaat om het combineren van een outfit met parfum, werken lichte en luchtige ensembles het beste om de essentie van de geur aan te vullen. Dit parfum verbetert moeiteloos uw algehele stijl en creëert een samenhangende en gedenkwaardige indruk.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 996? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Neroli 36. FM 996 luchtje bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 996 parfum
Topnoten: meloen, groene noten, aldehyde, tijm, gele mandarijn, kers, roos.
Hartnoten: fresia, meidoorn, zeebries, lelietje-van-dalen, zonnenoten, verse bloemen, oranjebloesem.
Basisnoten: tonkaboon, cumarine, Australisch sandelhout, vanille, musk, cederhout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: zonnig als een lenteochtend, charmant.
996 FM parfum geïnspireerd door Neroli 36
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170996
Prijs: € 37.50 FM parfums van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem15:56

    Eerst zijn sappige zoete tonen de solist in het aroma, daarna maken ze plaats voor een frisse bloemige toon, licht scherp en licht bitter. Na de overgang van mandarijnen naar bloemen verandert de geur op mijn huid niet meer en speelt niet meer, en blijft lang op de huid als een frisse bloemige noot. Perfect voor de lente-zomer, het geeft een gevoel van koelte.

    BeantwoordenVerwijderen