Verfijnde Oriëntaalse Houtige Geur Unisex FM Parfum 995

 

FM 995 parfum lijkt op Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood

PURE Royal 995 parfum unisex. De geur is een rijke en weelderige mix van oudh, Bulgaarse roos en benzoë. De combinatie van deze luxueuze tonen creëert een warm, zoet en licht kruidig aroma dat zowel luxe als verfijnd is.
Deze luxe geur is bijzonder geschikt voor de koelere herfst- en wintermaanden, wanneer de knusse en geruststellende eigenschappen het helderst ruiken. Het is perfect voor romantische avonden, speciale gelegenheden of wanneer u zich toegeeflijk en glamoureus wilt voelen.
Het is ontworpen om zowel vrouwen als mannen aan te spreken die de fijnere dingen in het leven waarderen en een voorliefde hebben voor luxe. Het is voor degenen die de aandacht op jezelf willen vestigen en een blijvende indruk willen achterlaten. De geur roept een gevoel van vertrouwen, gratie en allure op, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die luxe en charme willen uitstralen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 995? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Oud Satin Mood. FM 995 luchtje oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 995 parfum
Topnoten: roze peper
Hartnoten: geranium, cypriol, roos, oudh
Basisnoten: benzoë, patchouli, coumarine, musk

Geurfamilie: oosters.
Type: verfijnd, luxueus.
995 FM parfum geïnspireerd door Oud Satin Mood
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170995
Prijs: € 37.50 Oud Satin Mood koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

2 opmerkingen:

  1. Anoniem12:15

    Ik heb een monster van deze parfums gekocht en ze zijn echt geweldig, maar als je meer dan een of twee keer gaat sprayen, wees dan voorbereid om deze parfums de komende dagen te dragen. Het is langdurig en een van de beste Oud-geuren, die ik graag ruik. Ik merk dat ik in de koelere seizoenen meer van de geuren houd, ze zijn veel kleurrijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem08:17

    Het aroma is stroperig, dicht en plechtig. Deze geur heeft een bijzondere schoonheid. Ik draag het lange tijd in verschillende weersomstandigheden. Rijke geur en harmonie van elke noot. Het aroma is aanhoudend, helder, het is onmogelijk om dit te vergeten. Ik geef er de voorkeur aan voor koud weer, ideaal met leer en bont. Koninklijk en nobel.

    BeantwoordenVerwijderen