Voedingssupplement Cholesterol Optimaal Cholesterol Niveau

 

Voedingssupplement Cholesterol Optimaal Cholesterol Niveau
Is een voedingssupplement in capsules, op basis van synergetische samenstelling van werkzame stoffen, bedoeld voor volwassenen die om hun hart en bloedsomloop geven, op zoek naar de juiste cholesterol en bloedsuikerspiegel.
K* monacoline van gefermenteerde rode rijst helpt bij het handhaven van normaal cholesterolgehalte in het bloed. Gunstige effecten treden op na consumeren van 10 mg monacoline K van gefermenteerde rode rijst. Vitamine B1 ondersteunt de goede werking van het hart, terwijl vitamine B12 en foliumzuur zorgen voor het handhaven van het juiste metabolisme.
Geconcentreerde dosis aminozuren. Plantenextracten en vitamines die fysiologisch ondersteuning van het energiemetabolisme. Een goede hartfunctie en helpen de goed metabolisme van homocysteïne.
Het is nooit te laat om voor jezelf te zorgen. Ondersteun je hart met voedingssupplement en sta jezelf toe om meer dagelijkse dingen te doen.

Hoe een voedingssupplement te nemen Cholesterol Nutricode?

Neem 's ochtends 1 capsule bij een maaltijd en' s avonds opnieuw. Volg elke keer de capsule met een glas water. Overschrijd niet de aanbevolen dagelijkse dosis.

Capaciteit: 45,7 g.
Code: 801111 | EEN 30 DAGEN SYSTEEM 60 CAPSULES
Prijs: € 44,65    Koop in de winkel FM World

1 opmerking:

  1. Cholesterol is een vetachtige stof18:06

    Als u of iemand die u kent de diagnose hoog cholesterol heeft gekregen, is het belangrijk om te begrijpen wat cholesterol is en waarom het belangrijk is om het onder controle te houden.
    Cholesterol is een vetachtige stof die door uw lever wordt gemaakt en ook afkomstig is van voedsel dat u binnenkrijgt en dat vervolgens wordt afgebroken tot deeltjes die lipoproteïnen worden genoemd. Je lichaam heeft cholesterol nodig om hormonen, vitamine D en stoffen te maken die je helpen bij het verteren van voedsel dat gal wordt genoemd.
    Lipoproteïnen die cholesterol bevatten, lipoproteïne met lage dichtheid of LDL-cholesterol, ook bekend als "slechte" cholesterol, en lipoproteïne met hoge dichtheid, of HDL-cholesterol, ook bekend als "goede" cholesterol
    LDL reist door je bloedbaan en levert cholesterol aan de cellen die het nodig hebben. Als uw lichaam te veel LDL heeft, kan het zich ophopen in de wanden van uw bloedvaten. LDL en andere stoffen in de slagaderwand vormen een vetafzetting die plaque wordt genoemd. Na verloop van tijd kan plaque de slagader vernauwen en de bloedstroom verminderen. LDL draagt ​​cholesterol in de plaque, daarom wordt LDL het "slechte" cholesterol genoemd.
    Een veel voorkomende plaats waar plaque zich kan ophopen, is in uw kransslagaders, de bloedvaten die uw hart voeden. Deze opgebouwde plaque veroorzaakt coronaire hartziekte en verhoogt het risico op een hartaanval. Plaque opgebouwd in andere slagaders, zoals de halsslagaders in uw nek, kan de bloedtoevoer naar uw hersenen verminderen en het risico op een beroerte vergroten.
    Je lever maakt ook high-density lipoproteïne, of HDL, ook bekend als het goede cholesterol. HDL helpt bij het verwijderen van overtollig cholesterol uit je cellen, weefsels en uit plaque in je bloedvaten. Daarom wordt HDL het goede cholesterol genoemd. HDL geeft het overtollige cholesterol terug aan uw lever, die het uit uw lichaam zal verwijderen.

    BeantwoordenVerwijderen