Verslavende Oriëntaalse Fruitige Geur Unisex FM Parfum 993

 

FM 993 parfum lijkt op Tom Ford Bitter Peach

PURE Royal 993 parfum unisex. De perzik in de parfumfles, waarin de geur van perzik verweven is met oosterse tonen. Deze geur wordt gekenmerkt door een prikkelende mix van zoete en zure tonen, waardoor een verslavend aroma ontstaat.
De geur opent met een vleugje sappige perzik, waardoor een overheerlijke sensatie ontstaat die zowel fris als heerlijk is. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen hints van pruim en jasmijn naar voren, wat een warme draai aan de compositie toevoegt. Deze fruitige akkoorden worden prachtig in balans gebracht door een rijke en romige basis van patchouli en vetiver, die een uiterst sensuele basis vormen.
Als het gaat om de beste tijd van het jaar en de beste dag om dit parfum te dragen, is het ideaal voor de herfst- en winterseizoenen. De warme en gezellige tonen vullen de koelere temperaturen perfect aan en creëren een geruststellende omgeving rond de drager. Deze geur is bijzonder geschikt voor avondkleding of speciale gelegenheden waarbij je een blijvende indruk wilt maken.
Het is een geur die zowel vrouwen als mannen aanspreekt die fruitige en luxueuze geuren waarderen. De unieke mix van fruitige en houtachtige tonen creëert een compositie waar iedereen van kan genieten. Het straalt vertrouwen en sensualiteit uit, waardoor het een uitstekende keuze is voor individuen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 993? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bitter Peach. FM 993 luchtje oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 993 parfum
Topnoten: perzik, kaneel, cognac
Hartnoten: jasmijn, pruim, heliotroop
Basisnoten: vanille, patchouli, balsamico

Geurfamilie: oosters.
Type: extreem sensueel, verslavend.
993 FM parfum geïnspireerd door Bitter Peach
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170993
Prijs: € 37.50 Bitter Peach koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Geweldige parfum18:51

    Het is zo sappig en mooi, een geweldige lente-, zomer- en herfstgeur. Parfum begint als een zeer sappige perzik met een aantal mooie greens. Later wordt parfum een zeer mooie, zoete geur van vanille, perzik en room, met een vleugje hout. Als je niet van superzoete parfums houdt maar wel een geur wilt die wat vrouwelijker neigt, is dit naar mijn mening perfect.

    BeantwoordenVerwijderen