Chypre met een Zeebriesje Geur Unisex FM Parfum 992

 

FM 992 parfum lijkt op Vodka on the Rocks By Kilian

PURE Royal 992 parfum unisex. Zeebriesje in de parfumfles die koele frisheid combineert met een verfijnde twist. Deze geur is een echte zomertraktatie en straalt een unieke mix uit van ijzige citrus, kruiden en houtachtige tonen. Het kenmerkende aroma doet denken aan een frisse, gekoelde cocktail die met ijs wordt gedronken.
Ideaal voor zowel mannen als vrouwen, het is een veelzijdige geur geschikt voor verschillende gelegenheden. Tijdens de warmere maanden ruikt het als een perfecte zomergeur en roept het een gevoel van ontspanning en koelte op. De verkwikkende geur maakt het een uitstekende keuze om overdag te dragen, vooral tijdens de lente en de zomer, wanneer het ijzige karakter van het parfum de warmte van de zon kan aanvullen.
De ijzige citrus- en houtachtige tonen creëren een verkwikkende geur, waardoor het ideaal is voor de warmere maanden en overdag. Het parfum doet je zeker denken aan de zee en doet denken aan zomerdagen en het strand. De geur spreekt mensen aan die een fris en koel aroma waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 992? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Vodka on the Rocks. FM 992 luchtje chypre met een noot van zeebriesje.

Geurnoten Pure Royal 992 parfum
Topnoten: bevroren citroen, kardemom, rozemarijn, zeebries
Hartnoten: verse bloemen, rabarber, rozenbottel
Basisnoten: bosmos, sandelhout, vleugje amber

Geurfamilie: chypre.
Type: verleidelijk, energiek.
992 FM parfum geïnspireerd door Vodka on the Rocks
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170992
Prijs: € 37.50 Vodka on the Rocks FM parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem08:51

    Parfum blijft op kleding tot het gewassen is. Een heerlijk frisse geur die, gek genoeg, het lekkerst ruikt in de zomer ;) Ik hou ervan bij droog, zonnig, rustig weer. Zo'n frisheid van kristalbloemen, lichtjes benadrukt door kruiden, zelfs de ongrijpbare alcoholische noot maakt de geur niet brutaal, het voegt er alleen maar pikantheid en durf aan toe. De geur van de jeugd.

    BeantwoordenVerwijderen