Ongebruikelijke Houtachtige Chypre Unisex Geur FM Parfum 991

 

FM 991 parfum lijkt op Le Labo Vetiver 46

PURE Royal 991 parfum unisex. Het biedt een unieke mix van rijke, aardse tonen, waardoor een duidelijk geurprofiel ontstaat dat werkelijk opmerkelijk is. De geur opent met een sterke vetivernoot, aangevuld met houtachtige ondertonen en een vleugje kruiden.
De geur van parfum is diep, rokerig en intrigerend. Het parfum heeft een warm en sensueel karakter, kan het hele jaar door gedragen worden, maar ruikt vooral tijdens de koudere maanden. De diepte en complexiteit maken het perfect voor avondkleding en speciale gelegenheden.
Dit parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die onderscheidende en intrigerende geuren waarderen. Het unisex-karakter maakt het veelzijdig en geschikt voor iedereen die een geur verlangt die een sterk vetiveraroma uitstraalt. Het wordt vooral aanbeden door degenen die aardse en houtachtige geurnoten met een vleugje kruiden waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 991? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Vetiver 46. FM 991 luchtje houtig parfum met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 991 parfum
Topnoten: nootmuskaat, kardemom, bergamot
Hartnoten: labdanum, wierook, groene vijgen
Basisnoten: vetiver, mos, vleugje amber

Geurfamilie: houtig.
Type: ongebruikelijk, intrigerend.
991 FM parfum geïnspireerd door Vetiver 46
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170991
Prijs: € 37.50 Cuir Amethyste Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem08:56

    Een mooie, zeer interessante geur. Moderne vetiver compositie met citrus, groene en rokerige tonen. Die laatste maken de geur voor mij tot een parel.

    BeantwoordenVerwijderen