Houtachtige Bloemige Unisex Geur FM Parfum 990

 

FM 990 parfum lijkt op Giorgio Armani Cuir Amethyste

PURE Royal 990 parfum unisex. Het is een rijke en luxueuze geur die de warmte van benzoë combineert met de sensualiteit van amethist.
De geur opent met een vleugje bergamot, waardoor een frisse introductie ontstaat. Terwijl de geur bezinkt, komen de hartnoten van roos en violet naar voren, wat een delicate bloemige toets aan de compositie toevoegt. De ware essentie van parfum ligt in de basisnoten, waar benzoë en patchouli met elkaar verweven zijn, waardoor een weelderige en heerlijke geur ontstaat die op de huid blijft hangen.
Tijdens de koelere herfst- en wintermaanden omhult de geur je in zijn warme en geruststellende omhelzing. Zijn sensuele en mysterieuze uitstraling maakt hem bijzonder aantrekkelijk voor romantische avonden of formele evenementen.
Het parfum is ontworpen voor zelfverzekerde en verfijnde individuen die de fijnere dingen in het leven waarderen. Het is een geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De geur belichaamt elegantie en waardigheid en trekt mensen aan met een veeleisende smaak in parfums.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 990? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Cuir Amethyste. FM 990 luchtje houtig met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 990 parfum
Topnoten: bergamot
Hartnoten: roos, violet
Basisnoten: benzoë, eikenmos, patchouli, vanille

Geurfamilie: houtig.
Type: waardig, verfijnd.
990 FM parfum geïnspireerd door Cuir Amethyste
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170990
Prijs: € 37.50 Cuir Amethyste Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem09:02

    Geur is harmonieus, donker en intiem. Het is een omhullend en fluweelachtig leer. Een warme en licht kruidige roos. De subtiliteit van wierook maakt het zo elegant en verfijnd. De aardse patchouli in de basisnoot geeft diepte aan de geur. Absoluut een interessante geur voor alle liefhebbers van roos/patchouli en roos/leer.

    BeantwoordenVerwijderen