Verfrissend Chypre Fruitig Parfum Unisex FM 940

 

FM 940 parfum lijkt op Jo Malone Nashi Blossom dames en heren

PURE Royal 940 parfum unisex. Het parfum is een hemels parfum dat de zintuigen boeit met zijn unieke mix van bloemige en fruitige tonen. De geur opent met een vleugje zoete peer, aangevuld met het delicate frisse van appel. Naarmate het zich ontwikkelt, onthult de geur hints van witte muskus en roos, wat een vleugje elegantie en hemels genot toevoegt.
Dit voortreffelijke parfum is bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer het lichte en opbeurende aroma perfect aansluit bij het warme en zonnige weer. Het is vooral overdag een aangename geur, omdat het een gevoel van verfrissing en vitaliteit oproept dat past bij informele uitstapjes, brunches en lunches, of zelfs bijeenkomsten in de buitenlucht.
De veelzijdigheid van parfum maakt het een geur voor zowel vrouwen als mannen die de schoonheid van de natuur waarderen en op zoek zijn naar een geur die zowel verkwikkend als subtiel verleidelijk is. Het spreekt individuen aan die vrouwelijkheid of mannelijkheid omarmen met een vleugje speelsheid, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die de voorkeur geven aan een geur die vertrouwen en hemels uitstraalt.
Als het gaat om het kiezen van een outfit die bij dit betoverende parfum past, zijn lichte en luchtige kledingstukken ideaal.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 940? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Nashi Blossom. FM 940 luchtje chypre met een noot van fruitig.

Geurnoten Pure Royal 940 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, mandarijn, peer, appe
Hartnoten: jasmijn, zeebries, fresia, roos, waterlelietje-van-dalen
Basisnoten: witte musk, sandelhout, mos, gedroogd hout, ambroxan

Geurfamilie: chypre.
Type: helder, verfrissend, hemels.
940 FM parfum geïnspireerd door Nashi Blossom
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170940
Prijs: € 37.50 Nashi Blossom fm parfum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten