Intrigerend Roos Musk Parfum Unisex FM 939

 

FM 939 parfum lijkt op Jo Malone Yellow Hibiscus dames en heren

PURE Royal 939 parfum unisex. Dit parfum doet denken aan een zonnige dag aan de kust, terwijl je een bloemenketting draagt, wat een schoon en verrukt gevoel geeft. De geur kan het beste worden omschreven als een bloemenparadijs, waarin de zoete en citrusachtige essentie van hibiscus wordt gecombineerd met de opwekkende warmte van gele bloemen. Het straalt een aura van vreugde en uitstraling uit, waardoor het perfect is voor wie op zoek is naar een levendige en zonnige geur.
Dit voortreffelijke parfum is bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer de natuur in volle bloei staat. Het complementeert de warmte van de zon en de levendige kleuren van de omgeving, waardoor het een ideale keuze is voor heldere en zonnige dagen. Het verfrissende en intrigerende karakter maakt hem geschikt om overdag te dragen, of je nu door een bloeiende tuin wandelt, geniet van een picknick in het park of op een zonnige vakantiedag aan de kust.
Het parfum spreekt zowel vrouwen als mannen aan die de schoonheid en elegantie van bloemige geuren waarderen. Het levendige en optimistische karakter maakt het bijzonder aantrekkelijk voor degenen die de geneugten van het leven omarmen en op zoek zijn naar een geur die hun levendige persoonlijkheid weerspiegelt. Het is zeer geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan geuren die niet overdreven zwaar of overweldigend zijn, maar eerder een delicate en opbeurende aanwezigheid hebben.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 939? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Yellow Hibiscus. FM 939 luchtje houtig parfum met een bloemig noot.

Geurnoten Pure Royal 939 parfum
Topnoten: limoen
Hartnoten: jasmijn, roos
Basisnoten: musk, benzoë, amber

Geurfamilie: houtig.
Type: intrigerend, zonnig, multidimensionaal
939 FM parfum geïnspireerd door Yellow Hibiscus
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170939
Prijs: € 37.50 Yellow Hibiscus koop in de winkel FM World

FM 939 parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten