Nutricode Red Clover Voedingssupplement

 

Rode klaver gezond haar, huid en nagels te ondersteunen
Rode klaver is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het is een rijke bron van voedingsstoffen, waaronder isoflavonen, waarvan is vastgesteld dat ze voordelen hebben voor haar, huid en nagels.
Capsules met de volledige kracht van rode klaver voor gezond haar, huid en nagels! De capsules bevatten rode klaver extract, een uitstekende bron van isoflavonen, ook wel fyto-oestrogenen genoemd.
Een perfecte samenstelling van ingrediënten die zorgen voor de gezondheid van je haar, huid en nagels Bevat zink, selenium en biotine, die sterke ondersteuning bieden voor haar, huid en nagels. Vitamine B5 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid.
Rode klaver is een natuurlijke en effectieve manier om gezond haar, huid en nagels te ondersteunen. Het voedingsrijke profiel en de verschillende geneeskrachtige eigenschappen maken het tot een geweldige aanvulling op je dagelijkse routine. Overweeg om een supplement met rode klaver aan uw dieet toe te voegen om de voordelen zelf te ervaren!

Capaciteit: 17 g.
Code: 801154 | EEN 30 DAGEN SYSTEEM 30 CAPSULES
Prijs: € 49,95    Koop in de winkel FM World

Geen opmerkingen:

Een reactie posten